Life

Monica Bârlădeanu și-a schimbat look-ul pentru rolul din Vlad. Cum arată acum actrița

Monica Bârlădeanu și-a făcut o schimbare de look special pentru rolul pe care îl joacă în serialul Vlad de la PRO TV.
01.11.2021 | 16:47
Monica Barladeanu sia schimbat lookul pentru rolul din Vlad Cum arata acum actrita
Monica Bârlădeanu, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu se gândește foarte serios să păstreze look-ul adoptat pentru personajul Carla din serialul Vlad și dincolo de filmări.

Îndrăgita actriță a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță cu breton, spunând că îi place foarte mult cum îi vine așa.

ADVERTISEMENT

În emisiune, la fel ca în serial, vedeta poartă o perucă. După ce a primit complimente de la mai multe persoane și a început să îi placă noul ei look, vedeta a declarat că își va crește bretonul natural astfel încât să nu mai aibă nevoie de perucă.

Monica Bârlădeanu, look nou pentru serialul Vlad. Captură PRO TV

Monica Bârlădeanu, tentată să-și lase breton

Monica filmează și acum pentru serialul Vlad, look-ul cu care s-a prezentat la PRO TV fiind pentru episoadele finale ale sezonului.

ADVERTISEMENT

Pe lângă filmări, Monica a avut parte de o experiență frumoasă recent. S-a revăzut cu foștii colegi de la Facultatea de Drept, pe care a terminat-o.

Monica și-a dorit să lucreze în justiție, însă după ce a prins gustul televiziunii, cariera ei în Drept a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

„În afară de filmările de la Vlad, am făcut reuniunile cu colegii de la Facultateade Drept. Profesional, colegii mei sunt pe linia asta toți. 

Mi s-a părut genial. Sunt niște oameni care au cariere fabuloase în justiție. Unii dintre ei au ales să aibă drumuri spirituale. 

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani de facultate îmi era greu. Începusem deja să lucrez în televiziune. Învățam în acceleratul către Iași, dar a fost frumos”, a povestit Monica Bârlădeanu la PRO TV.

Serialul Vlad, urmărit cu succes și în sezonul 4

Noul sezon al serialului Vlad a început pe 6 septembrie 2021. Cel de-al patrulea are 13 episoade, iar până la această oră au fost difuzate 7 dintre ele.

Serialul Vlad este unul dintre cele mai de succes din România, bucurându-se de audiențe uriașe la fiecare difuzare.

Chiar dacă nu mai are același număr uriaș de telespectatori pe fiecare episod, serialul rămâne unul dintre pariurile de luni seara ale postului de televiziune.

Primul episod din noul sezon a fost urmărit de 1,9 milioane de telespectatori, în medie, în fiecare minut. Următoarele episoade au adus audiențe ceva mai slabe față de sezoanele anterioare, însă nu a coborât niciodată sub un milion.

Serialul în care rolul principal este jucat de Adi Nartea este difuzat în fiecare luni de la ora 21:30.

 

 

ADVERTISEMENT