News

Cum s-a sinucis Alexandru Socol! Poliția și procuratura au deschis imediat o anchetă

20.12.2020 | 16:15
Cum sa sinucis Alexandru Socol Politia si procuratura au deschis imediat o ancheta
Alexandru Socol suferea de depresie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cum s-a sinucis Alexandru Socol, unul dintre membrii Corupția Ucide. Acesta s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia, în cartierul Drumul Taberei. 

Tot mai mulți apropiați de-ai tânărului susțin că suferea de depresie. Conform primelor informații, poliția ia în calcul strict varianta sinuciderii.

ADVERTISEMENT

Mai multe surse au transmis că fotograful Alexandru Socol nu a lăsat în urmă un bilet de adio prin care să-și justifice fapta.

Cum s-a sinucis Alexandru Socol, fotograful #rezist!

Concret, în data de 18 decembrie, autoritățile au fost anunțate cu privire la faptul că, pe o stradă din Drumul Taberei a fost găsit mort fotograful Alexandru Socol.

ADVERTISEMENT

Tânărul era decedat și prezenta multiple fracturi specifice căderii de la înălțime. Aproape imediat, dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

Aceștia au deschis o anchetă sub coordonarea procurorilor de pe lângă Tribunalul București. „Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 niște săptămâni.

ADVERTISEMENT

Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbești și te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poți.

Aici este într-unul din rarele momente când nu era el cel care făcea fotografiile, deși aparatul folosit era al lui.Alex s-a dus pentru că nu am reușit, noi toți cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează. E păcat, e strigător la cer, să nu conștientizăm importanța acestui tratament!

Sunt vieți pe care le putem salva, oameni pe care i-am putea avea încă lângă noi dacă am înțelege cât de util e acest tratament!

Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi! Și iartă-mă că acum nu pot să zâmbesc”, a scris și Florina Presadă, parlamentar USR, pe pagina de Facebook.

 

 

 

ADVERTISEMENT