Sport

Cum s-a trăit la FCSB vestea revenirii în Ghencea: „Vom avea peste 100.000 de cereri, va fi avalanșă”

Mihai Stoica a spus cum s-a trăit la FCSB vestea revenirii în Ghencea, spunând că se așteaptă la un număr mare de cereri pentru meciul cu Dinamo.
11.07.2023 | 23:10
Cum sa trait la FCSB vestea revenirii in Ghencea Vom avea peste 100000 de cereri va fi avalansa
Cum s-a trăit la FCSB vestea revenirii în Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că nu se bucură încă prea mult, așteaptă să vadă actele semnate și parafate. Totodată, acesta a spus că va fi prima dată când va ajunge pe arena din Ghencea.

Cum s-a trăit la FCSB vestea revenirii în Ghencea

Mihai Stoica a vorbit despre cum s-a trăit la FCSB vestea revenirii în Ghencea: „La ora asta avem doar un acord de principiu, mâine vom știi cu exactitate dacă vom juca.

ADVERTISEMENT

Trebuie semnat un contract. Avem deja de la CSA acordul! Nu cred că se mai poate întâmpla ceva. Trebuie îndeplinite toate formalitățile, abia atunci vom discuta mai mult!

Mă interesează ca suporterii ambelor echipe să poată vedea derby-ul fotbalului românesc pe un stadion încăpător, nu pe Arcul de Triumf, unde sunt 7.000 de locuri. Iar ca să joci derby-ul în alt oraș, e prea mult”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cât de mult vom juca acolo, nu știu cât de important e simbolistic. Nu am niciun sentiment că mă întorc acolo. N-am fost niciodată pe noul stadion, n-am simțit nimic nici când treceam pe lângă.

În condițiile în care mi-am adus părinții de la Galați și i-am mutat lângă stadion, dar s-au întâmplat multe între timp. S-au întâmplat multe în plan personal, tatăl meu a decedat între timp, pe mama am mutat-o de-acolo”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că vom avea peste 100.000 de cereri!”

„Sunt curios atunci când voi intra în Ghencea dacă voi simți un cutremur, probabil că da. Nu e o dreptate făcută, e un loc unde bucureștenii pot să vadă fotbalul, iar echipa care organizează plătește o sumă importantă. O văd ca pe o normalitate! 

Cred că vom avea peste 100.000 de cereri, va fi o avalanșă! Nu știu cum vom gestiona situația asta, va fi complicat. Noi umpleam stadionul și cu suporterii din diaspora”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Curg cereri, dar nu răspund, aștept să văd actele parafate și după vorbim mai multe. Am avut chiar o acțiune în după-amiaza asta, 7 jucători foarte importanți au participat și am discutat cu ei și despre subiectul ăsta. Toți sunt bucuroși că vor juca în Ghencea, mulți dintre ei nici nu au fost acolo”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT