Sport

Mihai Stoica, amenințări pentru un fost jurnalist: „A spus că noaptea în Ghencea e neagră și plină de teroare”

Mihai Stoica a spus că va face o plângere penală pentru un fost jurnalist care a lansat o amenințare pe pagina sa de Facebook la adresa fanilor FCSB-ului.
11.07.2023 | 22:02
Mihai Stoica amenintari pentru un fost jurnalist A spus ca noaptea in Ghencea e neagra si plina de teroare
Mihai Stoica, amenințări pentru un fost jurnalist. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că astfel de mesaje pe rețelele de socializare, mai ales din partea unui fost jurnalist, care în prezent colaborează cu o pagină a suporterilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua trebuie să fie sancționate conform legii.

Mihai Stoica, amenințări pentru un fost jurnalist

Mihai Stoica a spus că îi va face o plângere penală unui fost jurnalist, care a amenințat suporterii FCSB pe pagina de Facebook, spunând că noaptea este neagră și plină de teroare în Ghencea, după derby-ul FCSB-Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Eu mâine voi face plângeri penale celor care s-au ocupat cu astfel de amenințări, dar sunt mai mult decât amenințări. Cineva se află în spatele acestor mișcări, pentru că au bani să cumpere și să facă astfel de lucruri.

Sunt 30-40 de inși, câți or fi, dar consider că trebuie să răspundă penal pentru așa ceva. Îi voi face plângere penală lui Cristian Scutariu, un fost jurnalist, care a amenințat, clar va fi o plângere penală în numele lui.

ADVERTISEMENT

Acum văd că bate în retragere, dar a spus că noaptea e neagră și plină de teroare în Ghencea. Am văzut că e moderatorul unei emisiuni a fanilor CSA Steaua. Avea chiar 40 de oameni pe live-uri la un moment dat…

Trebuie să terminăm odată cu lucrurile astea. Vin și tineri și copii la meciuri. Îl ai pe Talpan pe de-o parte și îl ai și pe el cu amenințările astea. Vreau să fie trași de mânecă atunci când au astfel de declarații”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie o comisie de expertiză medicală pentru Talpan!”

Mihai Stoica a continuat și a comentat postarea dură făcută de Florin Talpan pe contul de Facebook, fiind de părere că acesta are nevoie de o expertiză medicală, în urma celor scrise:

„Ar trebui o comisie medicală de expertiză, pentru că ceea ce scrie acolo e uluitor. Cum să spui prostia aia cu stadionul sau că echipa nu are performanțe. Avem mult mai multe meciuri europene din 2003 până acum, față de câte a avut echipa din 1947 până în 2003. 

ADVERTISEMENT

Avem 20 de calificări consecutive în cupele europene. Apărați Armata? Păi Armata e Ministerul Apărării Naționale… deci omul săracul este… eu citesc și sunt mâhnit, are probleme mari”.

„Trebuie să terminăm odată cu lucrurile astea. Vin și tineri și copii la meciuri. Îl ai pe Talpan pe de-o parte și îl ai și pe el cu amenințările astea. Vreau să fie trași de mânecă atunci când au astfel de declarații”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT