Life

Cum s-au afișat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: ”Atât s-a putut”

Cum au apărut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la ceremonia Ginei Pistol cu Smiley. Imaginea care spune absolut tot.
29.05.2023 | 17:45
Cum sau afisat Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Atat sa putut
Cum au apărut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la ceremonia Ginei Pistol cu Smiley. Imaginea care spune absolut tot. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum s-au afișat doi dintre foștii concurenți de la America Express la nunta antrenorului de la Vocea României și frumoasa blondină. Actrița și renumitul chef spun că doar atât s-a putut legat de marele eveniment.

Cum au apărut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la ceremonia Ginei Pistol cu Smiley. Imaginea care spune absolut tot

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au distribuit o imagine prin care le-au arătat tuturor cum au apărut la ceremonia organizată de Gina Pistol cu Smiley, în cursul zilei de sâmbătă, 27 mai 2023. Fotografia spune absolut tot.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la America Express s-au distrat până în zori alături de proaspeții însurăței care plecat spre casă abia în jurul orei 4 dimineața. Fosta concurentă de la iUmor a purtat o rochie de culoare verde.

Simplitatea actriței s-a văzut și din felul în care și-a aranjat coafura, în timp ce partenerul de viață a îmbrăcat o cămașă neagră. Fanii celor doi s-au bucurat să-i vadă în această ipostază, cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

„Ne-a rugat să stăm frumos la poză. Atât s-a putut”, a scris Doina Teodoru în dreptul imaginii de pe contul de Instagram în care apare împreună cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi râd cu gura până la urechi.

„Realitatea e că eu râdeam de cu totul alt motiv”, a completat juratul de la Chefi la cuțite în social media, într-un comentariu, lucru care i-a făcut pe mulți dintre internauți să devină foarte curioși în această privință.

ADVERTISEMENT
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, împreună, dar liberi

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de ceva vreme, dar se bucură de foarte multă libertate. Foștii concurenți de la America Express fac des vacanțe unul fără celălalt pentru a nu se sufoca în relație.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Suntem noi așa, avem o conexiune, atâta tot. E foarte sinceră, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie, și eu la fel.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îi lași libertate omului. Recent a fost cu fetele în vacanță. Neapărat au nevoie de 4 – 5 ieșiri de-astea pe an”, a mărturisit vedeta de la Antena 1 în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar pe Youtube.

ADVERTISEMENT