Life

Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. L-a uimit până și pe Cătălin Scărlătescu

Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. De ce a rămas surprins chef Cătălin Scărlătescu după ce l-a văzut.
28.05.2023 | 13:17
Cum a aparut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol si a lui Smiley La uimit pana si pe Catalin Scarlatescu
Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol. Foto Florin Dumitrescu / Facebook
ADVERTISEMENT

Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Și Cătălin Scărlătescu a rămas uimit!

Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Florin Dumitrescu a fost unul dintre invitații care nu puteau lipsi de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Colegul de platou al vedetei de la Antena 1 a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a apărut într-un mod inedit pentru el. Acesta a renunțat la barba cu care ne-a obșnuit la Chefi la cuțite.

De asemenea, Florin Dumitrescu și-a tuns și părul pentru acest eveniment important. Inclusiv chef Cătălin Scărlătescu a fost uimit: „O nuntă superbă. Dar noua freză a lui Florin Dumitrescu… spectaculoasă”, a scris juratul.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite a îmbrăcat o ținută mai elegantă și a venit însoțit de soția lui și cele două fete. Florin Dumitrescu a postat și mai multe imagini cu soția lui, care l-a însoțit. Cristina Sima a purtat o rochie lungă și decoltată de culoarea șampaniei.

chef Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol
Chef Florin Dumitrescu la nuntă. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Cătălin Scărlătescu a fost însoțit de Doina Teodoru la nuntă

Nici Cătălin Scărlătescu nu putea lipsi de la marele eveniment din viața colegei sale de la Chefi la cuțite. Acesta a venit însoțit de iubita lui, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Cheful a ales o ținută complet neagră pentru eveniment, în timp ce iubita lui a purtat o rochie elegantă de culoare verde.

Distracția a fost maximă, după cum au spus invitații, iar Gina Pistol și Smiley s-au bucurat de oamenii care au putut să le fie alături. Desigur, și Josephine a fost în centrul atenției, mai ales cu dansul său.

ADVERTISEMENT

Din pozele de la eveniment apărute până acum pe rețelele de socializare nu se vede și prezența lui chef Sorin Bontea.

Să fi lipsit oare cheful de la nunta colegei sale de platou, care a prezentat emisiunea vreme de 11 sezoane? Probabil va ieși la iveală și acest lucru.

ADVERTISEMENT