Life

Cum s-au cunoscut, de fapt, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: ”El era căsătorit cu acte”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Puțini știu însă câte ceva despre începuturile relației lor.
20.02.2023 | 11:11
Cum sau cunoscut de fapt Madalin Ionescu si Cristina Siscanu El era casatorit cu acte
Cum s-au cunoscut, de fapt, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în anul 2011, iar povestea lor de dragoste a fost una cu adevărat tumultoasă, deși a fost aspru criticată de unele persoane la acel moment. Motivul? Mădălin Ionescu era căsătorit la acel moment cu Mihaela Coșerariu.

Cum s-au cunoscut Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Prezentatorul tv și fosta sa soție s-au căsătorit în 1997 și au divorțat tot în 2011, anul în care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au oficializat relația. Și totuși cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să formeze un cuplu într-un timp atât de scurt?

ADVERTISEMENT

La acea vreme Cristina Șișcanu s-a angajat ca reporter la un show unde Mădălin Ionescu era prezentator tv. Pentru că petreceau destul de mult timp împreună, iată că între ei au apărut și sentimentele, iar asta povestește chiar vedeta, care dezvăluie că nu a fost niciodată vorba de un ”amantlâc”.

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Cristina Șișcanu a vorbit despre modul în care cei doi s-au cunoscut, dar și despre deciziile pe care le-au luat, de ambele părți. Vedeta spune că soțul ei era atunci căsătorit doar în acte, iar relația cu fosta soție s-ar fi încheiat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, spre deosebire de cum merg lucrurile acum, la acel moment divorțul era mai dificil, iar faptul că Mădălin Ionescu avea și copii, complica lucrurile destul de mult, așa că a fost nevoie de mai multă răbdare de ambele părți.

”El era căsătorit cu acte. Pe vremea aceea, divorțul nu se făcea ca acum, la notar. Dacă mai existau și copii, iar era un termen de gândire impus prin lege. Chiar dacă cei doi își doreau să divorțeze, ei trebuiau să aștepte că poate se răzgândesc”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, despre zvonurile privind relația ei cu Mădălin Ionescu

În ceea ce privește acuzațiile aduse la adresa celor doi cu ani buni în urmă, conform cărora ambii parteneri ar fi fost amanți, Cristina Șișcanu spune că nimic nu este real. Mai exact, cei doi doar s-au îndrăgostit și au decis să facă pasul cel mare la scurt timp, nefiind vorba de alte lucruri care s-au tot zvonit.

”Noi ne-am îndrăgostit, că altfel nu ne luam. Nu a fost un amantlâc absolut deloc”, a mai dezvăluit Cristina Șișcanu, pentru ego.ro, vorbind despre începuturile relației dintre ea și Mădălin Ionescu. Și nu este prima oară când vedeta vorbește deschis despre căsnicia cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni de zile, Cristina Șișcanu vorbea despre lucrurile care au atras-o la soțul ei. Vedeta spunea că a fost fascinată încă în prima clipă în care l-a văzut, având în vedere profesionalismul de care acesta dădea dovadă. De asemenea, în ochii ei, Mădălin Ionescu era un om extrem de creativ, iar acest lucru a fost cireașa de pe tort.

ADVERTISEMENT