Life

Mădălin Ionescu, atac furibund la adresa femeilor care îi critică soția: ”De aia bărbații voștri fug de voi”

Mădălin Ionescu a lansat un atac furibund la adresa femeilor care îi critică soția, Cristina Șișcanu. Prezentatorul a folosit cuvinte dure.
05.01.2023 | 15:42
Madalin Ionescu atac furibund la adresa femeilor care ii critica sotia De aia barbatii vostri fug de voi
Mădălin Ionescu, replică acidă pentru femeile care îi critică soția. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a luat foc după ce a citit, de curând, comentarii aprige ale unor femei la adresa soției lui, Cristina Șișcanu. Realizatorul TV le-a oferit o replică acidă.

Mădălin Ionescu, replică dură pentru femeile care îi jignesc soția: ”Cotoroanțele astea…”

Totul a pornit după ce Mădălin Ionescu și soția lui au apărut în mediul online la o piscină, iar mai multe femei au început să-i reproșeze Cristinei faptul că nu l-a avertizat pe jurnalist să nu intre îmbrăcat în apă.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a explicat apoi că purta o costumație specială pentru contactul cu apa și le-a taxat dur pe cele care i-au ironizat partenera de viață.

”Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină (…)

ADVERTISEMENT

Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații”, a scris Mădălin Ionescu pe facebook.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună de peste un deceniu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de peste un deceniu și au trei copii: doi aparțin jurnalistului din căsnicia anterioară, iar unul este cel biologic al său cu Cristina Șișcanu, o fetiță pe nume Petra.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-și uni destinele cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu a mai avut o căsnicie cu Mihaela Coșerariu. Cu aceasta a fost căsătorit din 1977 până în 2011.

Cristina Șișcanu este foarte implicată în mariajul cu Mădălin Ionescu, mai ales în creșterea copiilor, iar la un moment dat o acuza pe Mihaela Coșerariu că nu se mai interesează asemeni unei mame de proprii copii.

ADVERTISEMENT

”(…) Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu”, a declarat la un moment dat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT