Cum să ai semnal la telefon oriunde te afli. Trucul simplu care te ajută să reiei conexiunea rapid. Un expert în tehnologie care este urmărit de peste 1,4 milioane de utilizatori pe TikTok, a spus despre ce este vorba.
Scott Polderman, un specialist în domeniul tech, a dezvăluit cum poți avea semnal mai bun la smartphone, în orice loc te-ai afla. Poți fi chiar în vârful unui munte sau într-o zonă deschisă, cu mult spațiu verde.
Metoda utilă care funcționează imediat pe toate dispozitivele, în special pe sistemul iOS, a fost făcută publică într-un articol distribuit în presa internațională. Mulți utilizatori au văzut că funcționează încă de la prima încercare.
Lipsa semnalului nu mai este de acum înainte o problemă. Tot ce trebuie să faci atunci când nu poți apela niciun număr de telefon din agendă este activarea Modului Avion, folosit adesea pe timpul călătoriilor cu acest mijloc de transport.
Ulterior, opțiunea se dezactivează. Potrivit expertului în tehnologie această metodă utilă și la îndemâna tuturor funcționează inclusiv pe dispozitivele Android. Trucul funcționează datorită modemului care se află în interiorul telefoanelor mobile.
În felul acesta pontul îți permite să te conectezi la cel mai apropiat turn de telefonie mobilă, o sursă WiFi sau Bluetooth. Mare atenție la faptul că aceste surse de semnal consumă foarte mult din bateria smartphone-ului.
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă liniile de la bateria telefonului? Ei bine, potrivit Digital Trends acestea nu sunt universale și au o semnificație diferită în funcție de fiecare producător în parte. Pot fi diferite de la un model la altul.
„Nu există niciun standard. Indică puterea semnalului, dar depinde de producătorul dispozitivului să găsească orice algoritm își dorește. Nu se bazează întotdeauna pe cât de puternic e semnalul”, a declarat un expert în tehnologia telefoanelor mobile.
Mai mult decât atât, acesta susține că fiecare dispozitiv raportează ceea ce vede în rețea. Aceasta încearcă să facă o alegere inteligentă privind tehnologia, frecvența și canalul utilizat pentru următoarea comunicare.