Life

Cum să ai semnal mai bun la telefon. Trucurile care funcționează pentru iPhone și smartphone-uri cu Android

Tu știi cum faci să ai semnal mai bun la telefon? Există mai multe trucuri care funcționează pentru iPhone și smartphone-uri cu Android.
07.11.2023 | 16:37
Cum sa ai semnal mai bun la telefon Trucurile care functioneaza pentru iPhone si smartphoneuri cu Android
Cum să ai semnal mai bun la telefon. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Vrei să ai semnal mai bun la telefon și nu știi cum să faci acest lucru? Află că există două trucuri care funcționează atât pentru iPhone, cât și pentru smartphone-uri cu Android.

Cum să ai semnal mai bun la telefon

Toată lumea vrea să aibă un semnal mai bun la telefon, oriunde s-ar afla. Este însă acest lucru posibil având în vedere că plătim un anumit pachet de servicii de telefonie mobilă sau de internet?

ADVERTISEMENT

Experții de la UberSignal, un retailer de amplificatoare de servicii, spun că da. Aceștia au prezentat două trucuri geniale prin care poți să ai semnal mai bun la telefon, fără a fi nevoie să ieși afară.

“Având în vedere că o mare parte din viața noastră de zi cu zi se bazează pe telefonul mobil, lucruri precum semnalul slab, apelurile pierdute sau vitezele mici de date pot avea un impact major.

ADVERTISEMENT

Din fericire, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți semnalul celular pentru apeluri clare și viteze de date rapide”, spun experții.

Ce avem de făcut deci? În primul rând să ne dezactivăm rețeaua Wi-Fi, dar și Bluetooth-ul. Oprirea oricăror servicii pe care nu le utilizăm poate să ne ajute mai mult decât am fi crezut, potrivit UberSignal.

ADVERTISEMENT

“Servicii precum Wi-Fi, Bluetooth și Near-Field Communication (NFC) pot cauza uneori probleme, fie prin încercarea de a vă trimite apelurile și datele prin intermediul unui serviciu diferit, fie prin faptul că permit altor dispozitive să utilizeze lățimea de bandă necesară pentru date rapide sau apeluri clare”, au scris experții, potrivit The Sun.

Al doilea truc prezentat de experți

Un al doilea truc simplu dacă vrei să ai semnal mai bun la telefon e legat de software. La fel ca în cazul altor probleme tehnice, cum ar fi un telefon mai lent, actualizarea dispozitivului ajută.

ADVERTISEMENT

Astfel, e nevoie să ne actualizăm telefonul, ori de câte ori acesta cere acest lucru. Vom avea și semnal mai bun și totodată, evităm situația în care dispozitivul nostru funcționează ceva mai greu.

Experții mai au însă și un alt truc. Este vorba despre apelurile efectuate pe WhatsApp, atunci când nu găsim nicio șansă de semnal. Acest lucru poate fi făcut în situații în care avem reală nevoie să comunicăm ceva.

“Deși nu este, din punct de vedere tehnic, o metodă de îmbunătățire a semnalului celular, efectuarea de apeluri și utilizarea de date prin Wi-Fi este o modalitate de a menține contactul cu lumea exterioară atunci când nu aveți la dispoziție un semnal celular pe care să îl îmbunătățiți”, au adăugat experții.

ADVERTISEMENT