Life

Cum să cureți cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu. Ai nevoie doar de două ingrediente

Cum să cureți cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu. Ai nevoie doar de două ingrediente, iar acesta va fi ca nou.
04.10.2022 | 15:01
Cum sa cureti cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu Ai nevoie doar de doua ingrediente
Cum să cureți cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu. Sursa foto: freepik.com/ fabrikasimf
ADVERTISEMENT

O gospodină a dezvăluit cum să cureți cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu. Îți trebuie doar două ingrediente care vor face minuni.

Cum să cureți cuptorul cu microunde cu ajutorul unui truc simplu

Cuptorul cu microunde trebuie curățat regulat atât în exterior, cât și în interior, mai ales dacă îl folosești zilnic.

ADVERTISEMENT

Pe pereții din interior ai acestui electrocasnic rămân pete și resturi de mâncare. Cu timpul va fi mult mai greu de curățat, însă există o soluție foarte simplă.

O femeie a împărtășit secretul ei pentru ca acest electrocasnic să arate ca nou după ce este curățat. Nu este nevoie să freci pereții din interior, ci de o metodă mult mai simplă.

ADVERTISEMENT

Pentru a curăța cuptorul cu microunde ai nevoie doar de două ingrediente de uz casnic. Sunt ușor de găsit și sigur le ai în locuință.

În videoclipul distribuit de Karen Shields (@realkarencontent) pe contul său de Tik Tok, aceasta ia farfuria din cuptorul cu microunde pentru a o spăla, înainte de toate.

ADVERTISEMENT

Femeia începe apoi să curețe bucățile de mâncare din interiorul cuptorului cu microunde, folosind două ingrediente care sunt la îndemâna oricui.

Pentru curățarea cuptorului cu microunde ai nevoie de o cană de oțet alb și de o lămâie pe care să le pui în apă.

ADVERTISEMENT

Femeia dă cuptorul la putere maximă, la un ciclu de șapte minute, lăsând soluția în interior, într-un bol, pentru a-și face efectul. La final, geamul cuptorului se aburește, după care se scoate bolul.

Totul se va șterge foarte ușor acum, cu ajutorul unui prosop de hârtie, fără a freca cu o cârpă.

“Totul se șterge foarte ușor. Nu trebuie răzuit sau frecat, doar o ștergere rapidă și gata.”, spune Karen în videoclipul distribuit pe Tik Tok.

@realkarencontent Yes my microwave is hidden in my kitchen island. #cleantok #cleanmicrowave #homehack ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Urmăritorii lui Karen au fost impresionați să vadă că aceasta a reușit să curețe cuptorul atât de ușor. Cineva chiar a întrebat-o de unde știe atât de multe trucuri utile pentru curățenie.

Este bine să ai grijă la alimentele pe care le introduci în cuptorul cu microunde pentru ca acesta să nu se murdărească prea ușor.

Unul dintre ele este sosul de roșii, care trebuie acoperit atunci când este introduc în acest electrocasnic.

ADVERTISEMENT
Tags: