Life

Cum să pleci cu bani puțini într-o croazieră de lux. Vezi 4 țări, mânânci și bei la all inclusive

Cum să pleci cu bani puțini într-o croazieră de lux. Poți să vezi patru țări și să ai mâncarea inclusă în acest preț! Iată cât costă.
10.07.2023 | 17:04
Cum sa pleci cu bani putini intro croaziera de lux Vezi 4 tari mananci si bei la all inclusive
Cum să pleci cu bani puțini într-o croazieră de lux. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum poți să pleci cu bani puțini într-o croazieră de lux poți să vezi patru țări și să ai mâncare și băutură la all inclusive.

Cum să pleci cu bani puțini într-o croazieră de lux

Croaziera în cauză durează șapte zile și poți să vezi insulele grecești, dar și Turcia, Israel și Cipru. Plecarea este din portul Atena din Grecia, acesta fiind un lucru care i-ar putea împiedica pe unii să plece.

ADVERTISEMENT

Prețul este unul foarte bun, de 519 euro de persoană. Plecarea este pe 16 iulie 2023, din portul Piraeus din Atena, la ora 18:30.

Ulterior, vasul de croazieră va ajunge în Kusadasi, în Turcia, unde va poposi vreme de câteva ore. După aceea, următoarea oprire este în Patmos, în Grecia, unde și aici cei de pe croazieră vor putea poposi.

ADVERTISEMENT

Ziua următoare, adică a patra de la momentul plecării, este zi de relaxare și distracție pe mare. Organizatorii nu au specificat ce înseamnă acest lucru dar cu siguranță include multă mâncare și băutură care este inclusă.

Ulterior, croaziera de lux va ajunge în Ierusalim, în Israel, unde va sta ziua întreagă. Apoi nava va pleca pe 20 iulie la Haifa, în Israel, unde va sta și aici o bună parte din zi. Ulterior nava va ajunge în Cipru și după aceea în Santorini, în Grecia.

ADVERTISEMENT

Trei mese și gustările sunt incluse în preț

Ultima oprire a croazierei de lux va fi în Piraeus, în Atena, la ora 7:00 dimineața, pe 23 iulie când va avea loc și debarcarea. În tariful standard sunt incluse trei mese principale și gustările.

Băuturile sunt disponibile la dozator și poți să iei apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale. Băuturile alcoolice nu sunt incluse în acest preț și nici internetul.

ADVERTISEMENT

Prețurile mai cresc în funcție de locul în care vrei să stați și, de exemplu, pentru o cabină interioară „free at sea” trebuie să plătim 718 de euro. Iar o cabină exterioară este 1188 de euro.

Pentru cei care plătesc mai mult și au opțiunea „free at sea” sunt disponibile mai multe avantaje. Printre ele sunt costuri mai reduse pentru copiii unei familii, pachet de internet și posibilitatea de a lua cina la restaurantele de pe croazieră sau băuturile alcoolice incluse.

ADVERTISEMENT