News

Ce a pățit Ilie Năstase în pelerinajul din Ierusalim. Ioana Năstase, uimită de ce s-a întâmplat: ”A fost surprinzător, chiar și pentru mine”

Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului.
15.04.2023 | 14:01
Ce a patit Ilie Nastase in pelerinajul din Ierusalim Ioana Nastase uimita de ce sa intamplat A fost surprinzator chiar si pentru mine
Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit fostul mare jucător de tenis în pelerinajul din Ierusalim. Actuala sa soție a mărturisit că a fost uimită de ce s-a întâmplat. A fost surprinzător, chiar şi pentru ea. Cum au trecut cele 7 zile departe de România.

Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului

Ioana Năstase a povestit ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim, unde a plecat însoțită de un grup mare de prieteni și de preotul duhovnic. Bruneta a rămas impresionată de atitudinea sportivului pe parcursul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri s-a comportat exemplar în unul dintre cele mai cunoscute şi iubite oraşe ale lumii, de unde vine Lumina Sfântă în noaptea de Înviere. Sportivul a dat dovadă de un calm ieșit din comun.

„Când i-am spus prima dată că am decis să merg în pelerinaj la Ierusalim nu a avut nicio reacţie. Apoi, i-am tot reamintit, punctând astfel şi trecerea timpului. Cu trei zile înaintea plecării grupului, fiindcă am mers împreună cu preotul meu duhovnic, şi cu alte peste 50 de persoane, a cedat.

ADVERTISEMENT

M-a asigurat că vine şi el. L-o fi speriat faptul că urma să rămână singur acasă şapte zile. A fost surprinzător, chiar şi pentru mine, cât de ascultător a fost Ilie, în tot acest interval de timp!

Nu a comentat, a ascultat explicaţiile, nu s-a plâns că mergem prea mult sau că facem nu ştiu ce anume. Nimic din toate acestea. Ilie a fost de un calm imperial, cum nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată”, a declarat Ioana Năstase pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, recunoscut de credincioșii din Ierusalim

Ilie Năstase a fost recunoscut de foarte mulți dintre credincioșii care au ajuns în pelerinajul din Ierusalim. Soția sa, Ioana, a mărturisit că fostul jucător de tenis a fost salutat atât de români, cât și de evrei.

Toată lumea care l-a întâlnit pe sportiv l-a strigat pe numele mic fie că era vorba de o oprire la Biserică, fie lângă hotel sau la vreun magazin din zonă. Vedeta a rămas uimită de acest lucru, semn că tenismenul este un personaj care va rămâne în istorie.

ADVERTISEMENT

„Şi nu doar românii l-au oprit că să-l salute şi să vorbească cu el. Şi evreii au făcut acelaşi lucru. Şi toţi îl strigau pe numele mic, Ilie”, a mai spus Ioana Năstase, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: