News

Ce a pățit Ilie Năstase în pelerinajul din Ierusalim. Ioana Năstase, uimită de ce s-a întâmplat: ”A fost surprinzător, chiar și pentru mine”

Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului.
15.04.2023 | 14:01
Ce a patit Ilie Nastase in pelerinajul din Ierusalim Ioana Nastase uimita de ce sa intamplat A fost surprinzator chiar si pentru mine
Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit fostul mare jucător de tenis în pelerinajul din Ierusalim. Actuala sa soție a mărturisit că a fost uimită de ce s-a întâmplat. A fost surprinzător, chiar şi pentru ea. Cum au trecut cele 7 zile departe de România.

Ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim. Ioana Năstase a rămas impresionată de atitudinea sportivului

Ioana Năstase a povestit ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase în peregrinarea din Ierusalim, unde a plecat însoțită de un grup mare de prieteni și de preotul duhovnic. Bruneta a rămas impresionată de atitudinea sportivului pe parcursul călătoriei.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri s-a comportat exemplar în unul dintre cele mai cunoscute şi iubite oraşe ale lumii, de unde vine Lumina Sfântă în noaptea de Înviere. Sportivul a dat dovadă de un calm ieșit din comun.

„Când i-am spus prima dată că am decis să merg în pelerinaj la Ierusalim nu a avut nicio reacţie. Apoi, i-am tot reamintit, punctând astfel şi trecerea timpului. Cu trei zile înaintea plecării grupului, fiindcă am mers împreună cu preotul meu duhovnic, şi cu alte peste 50 de persoane, a cedat.

ADVERTISEMENT

M-a asigurat că vine şi el. L-o fi speriat faptul că urma să rămână singur acasă şapte zile. A fost surprinzător, chiar şi pentru mine, cât de ascultător a fost Ilie, în tot acest interval de timp!

Nu a comentat, a ascultat explicaţiile, nu s-a plâns că mergem prea mult sau că facem nu ştiu ce anume. Nimic din toate acestea. Ilie a fost de un calm imperial, cum nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată”, a declarat Ioana Năstase pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, recunoscut de credincioșii din Ierusalim

Ilie Năstase a fost recunoscut de foarte mulți dintre credincioșii care au ajuns în pelerinajul din Ierusalim. Soția sa, Ioana, a mărturisit că fostul jucător de tenis a fost salutat atât de români, cât și de evrei.

Toată lumea care l-a întâlnit pe sportiv l-a strigat pe numele mic fie că era vorba de o oprire la Biserică, fie lângă hotel sau la vreun magazin din zonă. Vedeta a rămas uimită de acest lucru, semn că tenismenul este un personaj care va rămâne în istorie.

ADVERTISEMENT

„Şi nu doar românii l-au oprit că să-l salute şi să vorbească cu el. Şi evreii au făcut acelaşi lucru. Şi toţi îl strigau pe numele mic, Ilie”, a mai spus Ioana Năstase, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, show total cu piesa Like a prayer: „Ne...
Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, show total cu piesa Like a prayer: „Ne omori pe toți”
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română