News

Cum se ceartă doi vecini de bloc în timpul izolării. Bărbaţii se ameninţă şi se jignesc de la balcon: ”Broască râioasă. Să nu mai ieși din casă”. Video

23.04.2020 | 10:08
Cum se cearta doi vecini de bloc in timpul izolarii Barbatii se ameninta si se jignesc de la balcon Broasca raioasa Sa nu mai iesi din casa Video
Injurii, amenințări și distanțare socială între doi vecini de bloc din Bistrița: ”Broască râioasă. Să nu mai ieși din casă”. Captură foto: youtube
ADVERTISEMENT

Injurii și amenințări la distanțare socială între doi vecini de bloc din Bistrița. În ziua de Paște, doi cetățeni s-au certat în văzul tuturor din zona în care locuiesc. S-au spurcat, s-au înjurat și s-au amenințat cu tot limbajul vulgar din dotare.

Injurii, amenințări la distanțare socială între doi vecini de bloc din Bistrița: ”Broască râioasă. Să nu mai ieși din casă”

În multe zone din țară, de Paște am văzut scandaluri extrem de grave între localnici nervoși și aflați sub influența alcoolului, pe de o parte, respectiv forțele de ordine, poliție, mascați și jandarmi, de cealaltă parte.

ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu arestări, cu bătăi, cu focuri de armă și cu răniți în unele părți ale României. Tot în România, la Bistrița, zilele de Paște au adus un scandal de o violență verbală dusă la extrem, între doi vecini de bloc.

Dialogul de nereprodus a fost pus în scenă de bistrițeni în văzul tuturor. Partea bună în tot acest război este aceea că ”beligeranții” au păstrat distanțarea socială. Au fost tentative de apropiere, dar per total totul a fost conform legii.

ADVERTISEMENT

Peste șapte minute de vorbe grele

Conflictul dintre cei doi vecini a ținut strada din Bistrița în priză și cu o atenție sporită la ”detalii” timp de peste șapte minute.

În tot acest timp, cei doi şi-au aruncat vorbe grele şi a existat chiar un moment mai tensionat în care bărbatul, aflat la etajul superior, aruncă în vecina de dedesubt cu o sticlă, după cum reiese din filmare.

ADVERTISEMENT

Din războiul injuriilor e greu de ales părți care pot fi publicate, fapt pentru care ne-am rezumat la scurta amenințare de mai jos:

”Să nu mai ieşi din casă, broască râioasă. Pe scara asta io-s Dumnezeu”, i-a spus la un moment bărbatul vecinei sale.

ADVERTISEMENT

Reacțiile din ”publicul” vecin față de acest dialog au fost diferite. În timp ce unii dintre cei care au asistat la dispută au fost scandalizați şi i-au apostrofat pe cei doi, alții s-au amuzat copios.

ADVERTISEMENT
Tags: