Life

Cum se curăță mizeria de sub aragaz simplu și rapid. Nu este nevoie să-l muți

Cum se îndepărtează resturile de mâncare și petele de sub aragaz. Ce soluție trebuie să folosești fără să-l ridici de pe locul său.
18.07.2023 | 10:59
Cum se curata mizeria de sub aragaz simplu si rapid Nu este nevoie sal muti
Cum se îndepărtează resturile de mâncare și petele de sub aragaz. Ce soluție trebuie să folosești. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum se curăță mizeria de sub aragaz simplu și rapid. Nu este nevoie să-l muți. De acum înainte vei recurge de fiecare dată la acest proces care nu necesită un efort deloc mare. Vezi despre ce este vorba și cum se folosește.

Cum se îndepărtează resturile de mâncare și petele de sub aragaz. Ce soluție trebuie să folosești

În rândurile de mai jos FANATIK îți arată cum se îndepărtează resturile de mâncare care se găsesc sub aragaz, locul fiind unul greu accesibil gospodinelor. Iată ce soluție trebuie să folosești fără să ridici aparatul.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să dai la o parte sertarul din partea inferioară și să folosești aspiratorul cu partea cea mai subțire. Nu este nevoie de substanțe chimice și nici de un timp foarte mare. În 2 minute curățenia este gata.

Și unde mai pui că poți repeta acest proces de fiecare dată când faci ordine prin bucătărie, după ce ai gătit. În felul acesta nu se va mai strânge multă mizerie și totul va străluci fără să depui eforturi uriașe sau să muți aragazul.

ADVERTISEMENT

Sfaturi utile pentru curățarea bucătăriei

Bucătăria este un loc în care gospodinele petrec foarte mult timp, de aceea specialiștii vin cu câteva sfaturi utile pentru a o păstra curată mereu. Atunci când pregătești preparatele culinare preferate asigură-te că ai alături un bol cu apă și detergent de vase.

Trucul acesta te va ajuta să speli mai repede ustensilele pentru gătit pentru că ele se pun în acest vas pe parcursul procesului de gătire. Asta înseamnă că mâncarea de pe ele nu se va usca și vor fi mult mai ușor de spălat.

ADVERTISEMENT

Ușile de la cuptor se șterge extrem de ușor cu ajutorul unei pastile de detergent solide pentru mașina de spălat vase. Grăsimea se va elimina foarte ușor și nici nu va trebui să depui eforturi uriașe pentru o curățenie ca la carte.

Robinetul de la chiuvetă se curăță extrem de simplu dacă se folosește o pungă în care se adaugă oțet alb. Aceasta se leagă strâns și se lasă să acționeze timp de 30 minute. După această perioadă depunerile de calcar se vor șterge rapid.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeile trebuie să știe că petele de pe căni se curăță cu un burete pe care se adaugă puțină pudră de curățare. La finalul procesului se clătesc cu apă din abundență și apoi se spală normal cu detergent de vase.

ADVERTISEMENT