Life

Cum se descurcă Cristina Bălan cu gemenii ei bolnavi de sindrom Down: ”Uneori mai ridic tonul”

Cristina Bălan a făcut mărturisiri despre dificultățile pe care le mai are în rolul de mamă. Cum își crește gemenii bolnavi de sindromul Down
13.10.2022 | 00:31
Cum se descurca Cristina Balan cu gemenii ei bolnavi de sindrom Down Uneori mai ridic tonul
Cristina Bălan, dezvăluiri despre rolul de mamă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan, mamă a unor gemeni bolnavi de sindrom Down, a vorbit despre dificultățile pe care le mai are din această postură, în creșterea copiilor ei.

Cristina Bălan, mărturisiri despre cum se descurcă în creșterea gemenilor ei bolnavi de sindrom Down

Artista, care este și însărcinată în 6 luni, recunoaște că se mai confruntă cu momente când își iese din fire, ridicând tonul. Lucrează cu sine și vrea să fie cea mai bună prietenă a băieților săi.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat. Mi-aș dori să fiu în atâtea feluri și uneori mă dezamăgesc pe mine, pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă.

Uneori trebuie să fii părinte și să impui limite, iar asta este foarte aiurea. Mie nu îmi place să fac treaba asta, să fiu bossy, să fac pe șefulețul și uneori trebuie. 

ADVERTISEMENT

Copiii au nevoie de limite. Cred în educația cu blândețe, dar nu întotdeauna îmi iese. Uneori mai ridic tonul, îmi ies din pepeni și am reacții de lasă-mă în pace. Aș vrea să fiu tot timpul zen”, a spus cântăreața în emisiunea online ”Duet cu Alexandra”.

Cristina Bălan va deveni mamă a doua oară. Este însărcinată în 6 luni

Cântăreața urmează să devină mamă în curând. Este însărcinată în 6 luni, de data aceasta cu o fetiță. Până acum și-a ținut sarcina secretă, pentru a se asigura că toate sunt bune.

ADVERTISEMENT

”Nu am vrut să anunț până acum pentru că, așa cum se știe, în primul trimestru se pot întâmpla atât de multe… Nu voiam să anunț și după aceea cine știe ce să se întâmple.

După aceea în săptămâna a zecea am făcut teste genetice pentru că, deh!, avem antecedente. Am așteptat rezultatul care a venit în 5 săptămâni (…)”, a declarat Cristina Bălan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cristina Bălan este fostă membră a trupei Impact. Din 2012 s-a căsătorit cu Gabriel Bălan, iar în 2013 și-a adus gemenii pe lume.

La scurt timp, a descoperit că cei mici au sindromul Down, dar în pofida acestei situații, solista se străduiește să le ofere o viață normală.

ADVERTISEMENT
Tags: