Life

Motivul pentru care Cristina Bălan a ținut sarcina secretă 6 luni. Ce temeri a avut artista

De ce Cristina Bălan a făcut publică sarcina abia în al doilea trimestru. Fricile pe care le-a avut cântăreața la aflarea veștii.
30.09.2022 | 19:31
Motivul pentru care Cristina Balan a tinut sarcina secreta 6 luni Ce temeri a avut artista
De ce Cristina Bălan a făcut publică sarcina în al doilea trimestru de sarcină. Fricile cântăreței. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care fosta concurentă de la Eurovision a ținut sarcina secretă timp de șase luni. Ce temeri a avut artista care peste numai câteva luni va fi mamă de fetiță.

De ce Cristina Bălan a făcut publică sarcina în al doilea trimestru de sarcină. Fricile cântăreței

Cristina Bălan este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă pentru a doua oară. Cântăreața, care are doi băieți gemeni cu sindrom Down, a vorbit despre motivul pentru care a ales să facă publică sarcina mai târziu.

ADVERTISEMENT

Și-a dorit discreția pe care nu a avut-o la prima sarcină, dar a fost și o superstiție de care a ținut cont. Vedeta a așteptat ca totul să decurgă normal și să fie sigură că lucrurile evolueză cum trebuie.

„La prima sarcină n-am avut prea multă intimitate, pentru că participam la Eurovision și, dorind să mă retrag din concurs, n-am avut încotro și am anunțat sarcina gemelară.

ADVERTISEMENT

De data aceasta am procedat așa cum aș fi dorit de prima oară: cu discretie. Pentru mine, a fost în felul următor: nu din superstiție, însă din precauție, am zis că aștept până la finalul primului trimestru.

Până atunci orice sarcină este supusă unui oarecare risc de pierdere. Asta cam până în săptămâna a 12-a”, a declarat Cristina Bălan pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Cristina Bălan la cea de-a doua sarcină

Cristina Bălan mai are foarte puțin și intră în ultimul trimestru de sarcină, precizând că până acum nu a avut grețuri, schimbări bruște de dispoziție sau dureri de vreun fel. Nici alte tipuri de disconfort nu i-au dat dureri de cap.

Transformările firești nu au speriat-o deloc pe cântăreață pentru că știa cum este să fie însărcinată cu gemeni. Sarcina decurge natural, fără niciun semn de îngrijorare și în curând vedeta își va strânge în brațe fetița ce va primi numele Sofia Nadeea.

ADVERTISEMENT

„Am făcut teste genetice noninvazive complexe, pentru care a trebuit să așteptăm rezultatele cam patru săptămâni. Deja eram în săptămâna a 14-a când am aflat că avem un bebe tipic și sănătos, de sex feminin”, a mai adăugat Cristina Bălan.

ADVERTISEMENT