News

Cum se fac bani mulți și repede. O româncă de 30 de ani l-a zăpăcit pe un bătrânel din Italia. Bărbatul a spart o adevărată avere ca să-i ajungă la inimă

O româncă din Italia a pus mâna pe bani mulți. Femeia l-a înșelat pe un bătrân, un bogat antreprenor din Modena.
24.06.2023 | 17:54
Cum se fac bani multi si repede O romanca de 30 de ani la zapacit pe un batranel din Italia Barbatul a spart o adevarata avere ca sai ajunga la inima
Românca ar fi profitat de naivitatea și de afecțiunile degenerative ale bătrânului / Foto: Inquam Photos
ADVERTISEMENT

O româncă de 30 de ani a reușit să pună mâna e o adevărată avere, după ce ar fi înșelat un bătrân din Italia. Cel puțin asta susțin rudele bărbatului, un bogat om de afaceri din Modena, de care femeia ar fi profitat, potrivit rudelor acestuia.

Apartament, bani, cadouri

Românca a reușit să obțină un apartament numai pentru ea și mai multe cadouri, dar și bani, de pe urma relației sale cu italianul. Potrivit familiei presupusei victime, românca i-a căutat interesul pensionarului tocmai pentru a obține cadouri scumpe, bani și alte avantaje.

ADVERTISEMENT

Românca este urmărită în justiție, denunțată de rudele presupusei victime, tocmai pentru că profitat de o persoană incapabilă fizic și mental. Potrivit rudelor bătrânului antreprenor din Modena, femeia l-ar fi păcălit să cumpere un apartament, în care locuia de fapt ea cu iubitul ei și familia acestuia, potrivit il Resto del Carlino, ziar din Bologna și una din cele mai vechi publicații din Italia.

O relație „amoroasă”, spune femeia

Românca contrazice variante rudelor bătrânului. Potrivit femeii, toate acele „gânduri” erau legate de o relație amoroasă cu bărbatul. Parchetul a cerut clasarea dosarului, dar familia bărbatului, prin avocatul lor, a făcut contestație.

ADVERTISEMENT

Iar sursa citată arată că judecătorul a dispus continuarea anchetei, pentru a se stabili dacă bătrânul suferea de o boală degenerativă încă din 2017, adică înainte de a începe să îi facă „cadouri” româncei de 30 de ani.

Cazul, de fapt, datează din 2018. Potrivit consultantului procurorului, este „foarte probabil” ca debutul bolii să fi fost anterior faptelor din acest caz, dar nu există o certitudine, deoarece nu există o examinare a unei perioade anterioare.

ADVERTISEMENT

250.000 de euro, retrași pentru româncă

Pe de altă parte, potrivit avocatului reclamantului, este în orice caz posibil să se determine debutul bolii la un moment anterior faptelor din speță pe baza datelor clinice care pot fi în orice caz deduse din evoluția bolii însăși.

Familia bătrânului care ar fi fost înșelat de româncă a fost cea care a observat situația. Apropiații lui au constastat că din conturile societății și din conturile personale ale bărbatului au „ieșit” foarte mulți bani: aproximativ 250.000 de euro între cumpărarea casei și retragerile continue de peste 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alt bătrân, înșelat de o româncă în Italia

Un alt caz, în care a fost implicată tot o româncă, îi pune într-o lumina nefavorabilă compatrioții care vin și muncesc cinstit în Italia. O femeie din Buzău, pe nume Alina, a obținut astfel frumoasa sumă de 300.000 de euro de la un italian. Presa din peninsula spune că românca ar fi obținut acești bani după ce l-ar fi înșeat pe bărbat, un bătrân în vârstă de 82 de ani.

Bătrânul suferea de probleme cognitive iar femeia îi spunea că este fiica lui, astfel că aceasta l-a determinat să-i ofere timp de șase ani pensia sa dar și alți bani pentru așa zise tratamente medicale de care avea nevoie. În realitate, românca este perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT
Tags: