Life

Cum se înțeleg Cristina Cioran și Alex Dobrescu, la aproape un an de la despărțire: “E în regulă”

Cristina Cioran, dezvăluiri despre relația cu Alex Dobrescu, la aproape un an de la despărțire. Cum se înțeleg cei doi în prezent.
18.09.2023 | 12:24
Cum se inteleg Cristina Cioran si Alex Dobrescu la aproape un an de la despartire E in regula
Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit anul trecut. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a dezvăluit cum se înțelege cu Alex Dobrescu, la aproape un an de la despărțire. Cei doi au o fiică împreună și contribuie la creșterea și educația micuței.

Care e relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, la aproape un an de la despărțire

Deși Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație până anul trecut, iar după despărțire au avut un mare scandal, care a devenit public. Ulterior, lucrurile s-au așezat între ei și încearcă să aibă grijă de fiica lor, Ema, astfel încât micuța să nu fie afectată de faptul că ei nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi se înțeleg bine de dragul fiicei lor și fac echipă pentru a o crește. Astfel, merg împreună la masă sau în parc, chiar dacă locuiesc separat.

“Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu.

ADVERTISEMENT

Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă. Da, locuim separat”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Ce a spus Cristina Cioran despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a fost întrebată dacă sunt șanse ca ea și tatăl copilului ei să formeze din nou un cuplu la un moment dat. Actrița nu exclude această variantă, pentru că nu știe ce se va întâmpla în viitor.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg foarte bine acum, dar blondina a spus că depinde de Alex Dobrescu dacă lucrurile se vor schimba sau nu între ei, la un moment dat.

“Am fost la ziua Vicăi și ne-am revăzut acolo, la Snagov, tot la ziua ei l-am și cunoscut pe Alex acum trei ani. Avem o relație foarte bună acum și ne înțelegem foarte bine, pentru că o avem pe Ema și am ajuns amândoi la concluzia că e cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce…. Unde nici cu gândul nu gândești. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui”, a declarat vedeta pentru Unica.ro.

Atunci când vine vorba de carieră, Cristinei Cioran îi merge foarte bine. Vedeta și-a lansat un vlog culinar, dar și-ar dori să apară posibilitatea de a apărea într-un serial TV.

ADVERTISEMENT
Tags: