Life

Cristina Cioran, dezvăluiri despre împăcarea cu Alex Dobrescu, la mai bine de jumătate de an de la despărțire: “Om vedea”

Ce spune Cristina Cioran despre împăcarea cu Alex Dobrescu. Cei doi s-au despărțit cu mai bine de jumătate de an în urmă.
02.07.2023 | 23:00
Cristina Cioran dezvaluiri despre impacarea cu Alex Dobrescu la mai bine de jumatate de an de la despartire Om vedea
Se împacă Cristina Cioran și Alex Dobrescu? Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a vorbit despre împăcarea cu tatăl fetiței ei, Alex Dobrescu, la mai bine de jumătate de an de când s-au despărțit. La un moment dat, cei doi au avut conflicte chiar și în public, dar lucrurile par să meargă mai bine acum.

Cristina Cioran, declarații despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Cu mai bine de jumătate de an în urmă, Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, s-au despărțit și au avut un scandal imens. Cei doi și-au spus replici acide, însă acum se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul iubit al vedetei și-ar dori împăcarea, dar Cristina Cioran nu cedează atât de ușor și mai așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile. Alex Dobrescu o ajută pe actriță cu creșterea fiicei lor, inclusiv cu cheltuielile necesare.

“El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, a declarat fosta prezentatoare pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei de televiziune va împlini doi ani luna aceasta, iar ea și Alex Dobrescu se pregătesc pentru petrecerea aniversară. Aceștia au de gând să o ducă pe micuță la un loc de joacă, acolo unde vor chema și alți copii.

“Luna asta face doi ani. Vom face party, la un loc de joacă, cu copii de vârsta ei și noi cu câțiva adulți”, a spus vedeta despre petrecerea Emei.

ADVERTISEMENT

Unde lucrează Cristina Cioran în prezent

La doi ani de când a devenit mamă, Cristina Cioran se va întoarce la muncă. Vedeta este angajată la Arcub, Centrul Cultural al Primăriei. Acolo se ocupă cu mai multe lucruri, printre care și organizarea evenimentelor de jazz.

Fosta prezentatoare a stabilit cum se va descurca cu fiica ei după ce ea se va întoarce la muncă. Cristina Cioran nu s-a gândit să angajeze o bonă, deoarece Ema poate rămâne cu o prietenă de-ale sale sau cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

“O să mă întorc la muncă, la ARCUB, Centrul cultural al Primăriei. Copilul va merge la grădi. Îi face bine, că stă cu copiii, plus comunicarea cu oamenii specializați. Ea e foarte sociabilă, îi place cu lumea multă.

Sunt foarte conștientă de faptul că ea trebuie să se dezvolte în comunitate, să-și consume energia. Creșă în zona mea nu e, va merge la privat. Nu vreau neapărat bonă, să stea numai cu ea. Când am nevoie, rămâne cu o prietenă sau cu taică-su”, a mai spus Cristina Cioran.

Totodată, Cristina Cioran lucrează și la o emisiune de cooking, pe canalul ei de YouTube, care va fi gata în viitorul apropiat. Gătitul este una dintre pasiunile sale și va propune proiectul și pentru un post de televiziune.

ADVERTISEMENT