Life

Cum se înțeleg Puya și soția lui, după 11 ani de căsnicie: „Tot timpul intervin certuri”

Puya și soția lui, Melinda, s-au cunoscut la un bal al bobocilor. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună trei copii, însă artistul recunoaște că lucrurile nu sunt mereu roz în familia lor.
20.04.2022 | 13:59
Cum se inteleg Puya si sotia lui dupa 11 ani de casnicie Tot timpul intervin certuri
Puya a dezvăluit cum se înțelege cu soția sa după 11 ani de căsnicie. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puya a cunoscuta pe Melinda în timpul unui bal al bobocilor și niciunul nu se aștepta să rămână împreună pentru atât de mult timp. De 11 ani sunt căsătoriți și au o familie împlinită alături de cele trei fete ale lor. Cu toate acestea, artistul recunoaște că între el și soția lui apar adesea certuri.

De la ce pornesc certurile dintre Puya și soția lui? Sunt căsătoriți de 11 ani

Dragoș Gărdescu, pe numele său real, a cunoscut-o pe Melinda pe vremea când aceasta era elevă și avea doar 17 ani. După ce frumoasa brunetă a intrat la facultate în Cluj, Puya a făcut naveta doar pentru a se putea întâlni.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în 2011, Melinda fiind cea care l-a făcut tată și l-a transformat din băiatul rău într-un familist convins. Într-un interviu acordat pentru emisiunea Vorbește Lumea, cântărețul a recunoscut că nu este un bărbat romantic.

Mai mult, a dezvăluit că între el și soția lui izbucnesc adesea certuri, mai ales atunci când petrec foarte mult timp împreună, așa cum s-a întâmplat în perioada pandemiei de Coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Eu nu prea sunt un tip romantic. Îi cumpăr flori când trebuie. Nu le am cum astea. Ar trebui să mai exersez, poate că asta i-o fi plăcut. 

Tot timpul intervin certuri, mai ales când trebuie stai bot în bot foarte mult timp. Astea sunt inerente într-o familie. Nu cred că există o familie în care să nu existe certuri”, a declarat Puya.

ADVERTISEMENT

Cum se împart atribuțiile în familia lui Puya: „Doar nu mă vezi pe mine să fac ciorbă”

Puya și Melinda au împreună trei fete, dar spune că amândoi sunt la fel de îngăduitori când vine vorba de educația lor. Totuși, artistul este de părere că atribuțiile părinților sunt bine delimitate și că el și soția lui au sarcini complet diferite.

„Amândoi suntem îngăduitori, că sunt copiii noștri. Bărbatul și femeia sunt foarte diferiți și fac lucruri diferite.

ADVERTISEMENT

Mama e mamă. Tata e tată. Fiecare face lucruri total diferite și cred că asta este foarte important într-o familie. Fiecare avem partea noastră acolo.

Doar nu o mă vezi pe mine acuma să stau să gătesc ciorbă…ea să se ducă să se joace. Cred că lucrurile astea se împart de la natură”, a afirmat Puya.

ADVERTISEMENT