Life

Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu viitoarea ei soacră. Vedeta, confesiuni la braț cu iubitul, în locuința în care trăiesc

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația cu viitoarea ei soacră, într-un interviu acordat pentru o emisiune online. Încă nu a cunoscut-o personal!
12.10.2022 | 15:47
Cum se intelege Adriana Bahmuteanu cu viitoarea ei soacra Vedeta confesiuni la brat cu iubitul in locuinta in care traiesc
Adriana Bahmuțeanu, allături de George Restivan, în casa ei. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George Restivan, au vorbit despre legătura lor chiar în locuința de lângă Cișmigiu în care stă vedeta de televiziune.

Adriana Bahmuțeanu i-a primit în casa ei pe noul iubit și fiul său

Jurnalista locuiește într-un apartament de lux, decorat după principiile feng-shui (puteți vedea imaginile din interiorul căminului Adrianei Bahmuțeanu la începutul videoclipului de mai jos).

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și partenerul ei de viață, cu care are de gând să se căsătorească, au făcut tot felul de dezvăluiri despre relația lor în emisiunea Corneliei Ionescu de pe pagina de YouTube Wownews.

Adriana și George au zis ce planuri au de când povestea lor de iubire a devenit una cât se poate de serioasă. Bruneta a mărturisit că i-a zis viitorului ei soț că nu are de gând să se mute în America, asta pentru că are doi copii în țară de care nu s-ar putea dezlipi pentru nimic în lume.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că i-ar plăcea, însă, să viziteze mai des America, dar nu s-ar imagina locuind acolo în permanență.

„Vreau să o vizităm pe Carmen (n.r.: Harra)”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe YouTube.

Cum se înțelege vedeta cu viitoarea soacră?

George a declarat că este extrem de încântat de faptul că fiul său, Blake, e fascinat de România. Logodnicul Adrianei susține că băiatului îi place foarte mult la noi în țară, iar asta l-a scăpat de un stres.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit și la treaba asta… Dacă după o lună, două zice că vrea înapoi? I-am făcut abonament să meargă la cățărat. Are foarte multă energie și vrea să o consume. Noi nu îi impunem nimic. Ne place să i se facă auzită vocea”, a declarat George Restivan.

Adriana a spus câte ceva și despre viitoarea soacră. Cu mama lui George nu a avut încă ocazia să se cunoască, însă vorbește des cu ea, la telefon, prin videocall. „Este o femeie puternică. Nu e ușor la 70 de ani să te apuci să înveți engleza și să dai examene pentru cetățenie. E i minte deschisă, ceea ce e foarte important”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT