Life

Cum se înțelege Cleopatra Stratan cu mama lui Edward Sanda. Soacra artistei e atentă la detalii: ”Eu sunt un caz norocos”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în urmă cu mai bine de un an de zile și totul merge ca pe roate în cazul lor.
07.11.2022 | 14:21
Cum se intelege Cleopatra Stratan cu mama lui Edward Sanda Soacra artistei e atenta la detalii Eu sunt un caz norocos
Cleopatra Stratan a dezvăluit cum se înțelege cu soacra ei, mama lui Edward Sanda. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Deși sunt destul de tineri, acest lucru nu i-a împiedicat să facă pasul cel mare.

Cum se înțelege Cleopatra Stratan cu soacra sa

A trecut deja mai bine de un an de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, iar mulți se întreabă cum se înțelege artista cu socrii săi.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că Edward Sanda mai are și o soră mai mică, iar artista nu știa cum va ajunge să se înțeleagă și cu aceasta. Se pare însă că lucrurile s-au aranjat în cazul ei.

Cleopatra Stratan spune că este un caz norocos când vine vorba de socrii. Îi descrie pe părinții lui Edward Sanda ca fiind niște oameni superbi, buni la suflet și spune că îi iubește la fel ca și pe părinții săi.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt un caz norocos. Sunt foarte norocoasă de mama soacră, Edi are niște părinți superbi. Sunt atât de buni la suflet și de minunați, sunt exact ca părinții mei. Îi iubesc ca pe părinții mei. Mă bucur de fiecare dată când îi văd.

Mă bucur foarte mult că am norocul ăsta de socrii și îi consider și eu ca a doua pereche de părinți”, a declarat Cleopatra Stratan, pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan are o relație specială cu sora lui Edward Sanda

De asemenea, artista se înțelege de minune și cu sora soțului ei, care are doar cinci ani.  Cea mică a început deja să cânte piesele celor doi artiști și de asemenea le și ascultă mai toată ziua.

Drept urmare, Cleopatra Stratan nu exclude ca și sora lui Edward Sanda să îi calce pe urme fratelui său și să urmeze o carieră în domeniul artistic.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi, cântăreața spune că atât ea cât și soțul ei sunt dispuți să o susțină pe aceasta în cazul în care și-ar dori, la un moment dat, o carieră în muzică.

”Dacă nu, o să o susținem în ceea ce vrea să facă și asta e valabil și la fratele meu. Pe măsură ce crești îți dai seama că poate îți plac alte lucruri”, a mai povestit artista, pentru wowbiz.ro.

La un moment dat, cei doi au vorbit și despre cum funcționează lucrurile în relația lor de cuplu, nu doar cu socrii. Se pare că Edward Sanda și Cleopatra Stratan au descoperit secretul unei căsnicii fericite.

ADVERTISEMENT