Life

Cum se înțelege Marian Olteanu din serialul Clanul cu profesorul său, Florin Zamfirescu: ”M-a sunat”

În ce relații este Marian Olteanu din Clanul cu mentorul său, Florin Zamfirescu. Ce i-a transmis actorul după ce a primit rolul de la Pro TV.
11.11.2022 | 18:41
Cum se intelege Marian Olteanu din serialul Clanul cu profesorul sau Florin Zamfirescu Ma sunat
În ce relații este Marian Olteanu din Clanul cu mentorul său, Florin Zamfirescu. Ce i-a transmis actorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum se înțelege tânărul de 30 de ani cu profesorul său de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din Bucureşti. Vedeta Teatrului Mic a mărturisit că a fost sunat de maestru.

În ce relații este Marian Olteanu din Clanul cu mentorul său, Florin Zamfirescu. Ce i-a transmis actorul

Marian Olteanu a absolvit Facultatea de Teatru în anul 2014, avându-l drept profesor pe Florin Zamfirescu. Actorul din Inimă de țigan și-a felicitat ucenicul în clipa în care a primit rolul din serialul Clanul.

ADVERTISEMENT

Maestrul l-a sunat pe tânărul artist, care se mândrește că a fost elevul său și că l-a ajutat când s-a „rătăcit”. Relația dintre cei doi este una foarte bună și se păstrează încă de pe băncile școlii, dovadă că păstrează legătura și în ziua de azi.

„Eu mă mândresc că am fost studentul dumnealui. Chiar înainte să începem să filmăm Clanul m-a sunat să mă felicite pentru rol și să-mi spună că se bucură că un fost student are parte de succes.

ADVERTISEMENT

În facultate ne-am înțeles foarte bine, nu uit nici azi lecțiile de luni sau alte rezolvări pentru scenele pe care le pregăteam pentru examene. Eu am simțit că m-a iubit dintotdeauna ca student, de la admitere și până azi.

Au fost perioade când eram destul de rătăcit eu cu mine și ca să mă regăsesc, cumva mă întorceam la facultate și-l rugam dacă pot să stau să asist la cursurile dumnealui. Stăteam sufleur pentru studenți.

ADVERTISEMENT

Vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru toate lucrurile pe care le-am învățat de la dumnealui și ca profesor și ca actor”, a declarat Marian Olteanu pentru libertatea.ro.

Marian Olteanu, amintiri din anii studenției

Marian Olteanu spune că a fost un student sârguincios și că a avut numai note mari. Actorul din serialul Clanul își amintește că examenul de admitere nu a fost unul ușor și chiar l-a început cu stângul. În sală erau 150 de persoane.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, vedeta de la Pro TV este în relații extraordinare cu colegii și are numai cuvinte de laudă și respect pentru profesori. De la fiecare mentor tânărul a învățat câte ceva despre domeniul actoriei.

ADVERTISEMENT
Tags: