Life

Ce studii are Marian Olteanu din serialul Clanul de la Pro TV. Un actor uriaș i-a fost profesor

Ce studii are Marian Olteanu din serialul Clanul de la Pro TV. Acesta l-a avut drept profesor pe un actor uriaș de la noi din țară.
31.10.2022 | 12:37
Ce studii are Marian Olteanu din serialul Clanul de la Pro TV Un actor urias ia fost profesor
Ce studii are Marian Olteanu din serialul Clanul de la Pro TV. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Marian Olteanu din serialul clanul de la Pro TV a făcut studii în acest domeniu și el este inclusiv angajat al Teatrului Mic din Capitală. Marian Olteanu are 30 de ani și a studiat Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu.

Ce studii are Marian Olteanu din serialul Clanul de la Pro TV

Acesta a studiat actoria la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale Bucureşti, la Facultatea de Teatru, unde a avut specializarea Arta actorului.

ADVERTISEMENT

Profesor i-a fost nimeni altul decât Florin Zamfirescu. Actorul din serialul Clanul de la Pro TV a făcut parte din promoția anului 2014.

După ce a terminat facultatea, Marian Olteanu a mai făcut și un master, intitulat Arta actorului, alături de profesorul Gelu Colceag și a făcut parte din promoția din anul 2016, tot în cadrul UNATC.

ADVERTISEMENT

Despre rolul său din Clanul, actorul de 30 de ani spunea că este onorat să joace alături de mari actori, cum sunt George Mihăiță sau Carmen Tănase.

„Multă acţiune, suspans, mult mister. E foarte plăcuta atmosfera, mă simt că în facultate, majoritatea am fost colegi.

ADVERTISEMENT

Acum am bucuria şi onoarea de a juca cu artişti consacraţi mari, cum e Carmen Tănase, domnul Mihăiţă, şi un actor pe care-l admir foarte tare, Şerban Pavlu”, a dezvăluit el, conform Pagina de Media.

Ce rol joacă Mariam Olteanu în Clanul

Marian Olteanu joacă rolul lui David Pribeag, fiind pentru prima dată în rolul „băiatului bun”. Acesta este ajutorul comisarului șef în serialul Clanul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Tânărul actor din Clanul spunea că îi place să își facă singur cascadoriile, dar uneori acestea sunt extrem de periculoase și nu este lăsat din motive lesne de înțeles.

 „Îmi place să-mi fac singur cascadoriile, deși în unele momente nu mă lasă să le duc până la capăt că sunt puțin prea riscante.

Atunci unde se poate mă bag cu mare drag. Riscante înseamnă să mă arunc, să fac accidente cu mașina. Eu m-aș băga, eu aș vrea, dar nu mă lasă”, a mai povestit Marian Olteanu, pentru Ego.

ADVERTISEMENT
Tags: