Life

Cum se menține în formă Adrian Sînă. Trucul care îl ajută să prevină îmbătrânirea fără a avea nevoie de operații estetice

Adrian Sînă a spus cum se menține în formă, dar și cum previne îmbătrânirea. Artistul nu se gândește deloc la intervenții estetice.
27.11.2023 | 14:23
Cum se mentine in forma Adrian Sina Trucul care il ajuta sa previna imbatranirea fara a avea nevoie de operatii estetice
Cum se menține în formă Adrian Sînă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Sînă știe cum să se mențină în formă. Iar mai nou, artistul a descoperit și un truc prin care să prevină îmbătrânirea. Nu e adeptul operațiilor estetice, astfel că se bazează doar pe anumite ingrediente.

Cum se menține în formă Adrian Sînă

Adrian Sînă are 46 de ani, însă puțini i-ar da vârsta. Artistul are mare grijă de el. Iar asta este cât se poate de vizibil. Se pare însă că la bază stă un ingredient pe care acesta îl folosește în mod regulat.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Adrian Sînă a dezvăluit secretul său pentru a se menține în formă. Mai mult de atât, artistul și-a spus și părerea despre intervențiile estetice, tot mai des întâlnite.

Soțul Ancăi Serea este împotriva unor astfel de intervenții. Nu a apelat niciodată la ele, iar în opinia lui sunt nepotrivite. Pe de altă parte, el a găsit un ingredient care îl ajută să prevină îmbătrânirea.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre retinol, care în opinia lui este ”cel mai bun produs anti-aging”. Totuși, povestește el, acesta trebuie folosit corect, astfel încât rezultatele să fie într-adevăr cele așteptate.

Ingredientul pe care se bazează artistul

Adrian Sînă le recomandă și bărbaților acest ingredient cheie. Artistul spune că după o vârstă e nevoie de un minim de îngrijire. Astfel, retinolul poate fi alegerea prefecta în ceea ce privește prevenirea îmbătrânirii.

ADVERTISEMENT

Și Anca Serea este mulțumită de rezultate. Se pare că vedeta a testat și ea produsul care face minuni pentru tren. Astfel, ambii parteneri sunt mulțumiți de beneficiile pe care le aduce.

„Eu sunt împotriva acestor intervenții, nu am făcut niciodată, nu zic că sunt nepotrivite, dar eu nu le-am folosit. Folosesc retinol. Acesta este cel mai bun produs anti-aging, dacă îl folosești corect, o să ai rezultate ca și după o cură de botox.

ADVERTISEMENT

Absolut! (n.r recomandă produsul bărbaților) Bărbații, după o vârstă, au nevoie de un minim de îngrijire. E mult spus că i-am făcut surpriză și că i-am ascuns. (n.r. Ancăi Serea) I-am zis: “Lucrez la asta, o să primesc testerul final, o să vrem să îl testezi. Am venit cu testerul, l-a testat și a zis: “E WOW!”. Așa a ieșit colecția cu retinol!”, a declarat Adrian Sînă pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT