Life

Preparatul care o ajută pe Anca Serea să se mențină în formă: “Nu necesită decât două minute de pregătire”

Preparatul consumat de Anca Serea pentru a se menține în formă. La 42 de ani, după 6 nașteri, vedeta are o siluetă de invidiat.
13.06.2023 | 00:30
Preparatul care o ajuta pe Anca Serea sa se mentina in forma Nu necesita decat doua minute de pregatire
Ce preparat consumă Anca Serea pentru a se menține în formă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

 

Anca Serea a dezvăluit preparatul pe care îl consumă pentru a se menține în formă. Este o rețetă foarte simplă, pe care oricine o poate face acasă, mai ales dacă are timpul destul de limitat.

Anca Serea a dezvăluit preparatul care o ajută să se mențină în formă. Rețeta este foarte simplă

La 42 de ani, soția lui Adi Sînă are o siluetă de invidiat, deși a devenit mamă de șase ori până acum. Fosta prezentatoare reușește să se mențină într-o formă maximă, chiar dacă este ocupată în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu se îngrășa, Anca Serea are un anumit preparat pe care îl consumă și le-a dezvăluit rețeta și internauților. Vedeta nu ține diete stricte pentru a arăta atât de bine, dar are grijă la ceea ce mănâncă și încearcă să aibă un stil de viață echilibrat.

Este vorba despre o salată foarte delicioasă, pe care o prepară atunci când nu are prea mult timp la dispoziție. Poate fi preparată oricând și este gata într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Salata conține puține ingrediente, printre care și mozzarella, roșii cherry și ceapă verde. Vedetei îi plac foarte mult salatele, așa că a ținut să împărtășească rețeta și cu fanii.

“Recunosc că sunt o mare fană a salatelor, așa că va propun și vouă o salată perfectă de preparat în orice anotimp, care nu necesită decât două minute de pregătire și este compusă din cinci ingrediente: roșii cherry, biluțe de mozzarella, măsline negre, frunze de spanac, fasole roșie și ceapă verde”, a explicat Anca Serea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce obiceiuri a evitat Anca Serea

În afară de faptul că încearcă să urmeze o dietă echilibrată, Anca Serea a avut grijă, de-a lungul timpului, să evite vicii precum fumatul sau consumul de alcool.

Totodată, soția lui Adi Sînă nu mănâncă alimente nesănătoase și evită, pe cât posibil, dulciurile. Un alt lucru care o ajută să se mențină este faptul că este o persoană foarte activă și optimistă.

ADVERTISEMENT

“Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe…

Evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată”, a declarat Anca Serea pentru Viva, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie