Life

Cum se menține în formă Denise Rifai. Băutura la care vedeta Kanal D a renunțat

Cum se menține în formă Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D a renunțat la o băutură pentru că îi face rău, de fapt. Despre ce este vorba.
27.06.2023 | 22:55
Cum se mentine in forma Denise Rifai Bautura la care vedeta Kanal D a renuntat
Cum se menține în formă Denise Rifai. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă Denise Rifai. Vedeta a renunțat la o băutură foarte populară, totul de dragul siluetei sale.

Cum se menține în formă Denise Rifai

Vedeta de la Kanal D are o băutură la care a renunțat complet. Aceasta nu bea apă minerală niciodată, iar de sucurile cu acid nici nu poate fi vorba.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a explicat și de ce nu bea apă minerală. Aceasta are acid și o face să rețină apă. De asemenea, jurnalista a mai spus că apa minerală are sare în ea, așa că nu o consumă deloc.

Aceasta bea apa cu acid doar o dată pe lună, mai ales vara. În rest, Denise Rifai consumă doar apă plată.

ADVERTISEMENT

„Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos.

Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau”, a spus vedeta pentru Ciao.

ADVERTISEMENT

De ce nu bea Denise Rifai apa minerală

Denise Rifai se menține în formă prin a nu consuma apă minerală. Aceasta a povestit și despre efectele negative pe care le are această băutură asupra corpului său.

Prezentatoarea spune că i se umflă picioarele de la apă acidulată, așa că în niciun caz nu consumă acest produs care îi face rău.

ADVERTISEMENT

„Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău?”, a povestit vedeta.

Aceasta consumă ceai negru și cafea, dar și limonadă fără zahăr sau miere. Denise Rifai nu încălzește niciodată mâncarea pe care o consumă.

Nici de dulciuri nu prea se atinge prezentatoarea. Aceasta iubește fructele și consideră că zahărul din ele este suficient.

ADVERTISEMENT
Tags: