Life

Cum se menține în formă Elwira Petre. Soția lui Mihai Petre are un program destul de strict: ”Nu mă las”

Ce face Elwira Petre, partenera lui Mihai Petre, pentru siluetă. Dansatoarea are o rutină zilnică de la care nu se abate.
21.09.2023 | 09:30
Cum se mentine in forma Elwira Petre Sotia lui Mihai Petre are un program destul de strict Nu ma las
Ce face Elwira Petre, partenera lui Mihai Petre, pentru siluetă. Dansatoarea are o rutină zilnică de la care nu se abate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă câștigătoarea de la Asia Express. Soția celebrului coregraf român are un program destul de strict. Frumoasa blondină a revenit în sala de antrenament după o pauză de două luni.

Ce face Elwira Petre, partenera lui Mihai Petre, pentru siluetă. Dansatoarea are o rutină zilnică de la care nu se abate

Elwira Petre, partenera lui Mihai Petre, a spus ce face pentru siluetă. Dansatoarea are o rutină zilnică de la care nu se abate. Merge foarte mult pe jos, cu bicicleta și aleargă constant pentru a arde caloriile adunate după vacanță.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta câștigătoare de la Asia Express a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus după sejurul de 2 luni petrecut cu întreaga familie. Dansatoarea susține că reîntoarcerea la sport a fost mai dificilă decât se aștepta.

„În fiecare minut am regretat că am făcut pauza asta, a fost chiar greu… cu siguranță mă voi trezi cu febră musculară. Dar o să revin în formă cât de curând, voi persevera pentru că știu câte beneficii îmi oferă sportul.

ADVERTISEMENT

Cu 20 de minute de sport zilnic poți avea: corp mai armonios, balans mai bun, postură corectă, musculatură puternică, ceea ce va scădea riscul de accidentări, vei dormi mai bine, vei fi mai încrezător.

Vei avea mintea limpede, vei face față mai bine stresului în timpul zilei. Cum suna asta? Eu le simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”, a scris Elwira Petre pe pagina de Facebook, unde a postat o imagine din sala de sport.

ADVERTISEMENT

Elwira Petre, adepta sportului și a mișcării

„Chiar dacă a fost mai greuț nu mă las. Mai ales că formele ușoare de mișcare sunt la îndemână: alergat, o plimbare cu bicicleta, mers alert pe jos 15-20 minute, chiar și curățenie intensă în casă”, a completat soția lui Mihai Petre.

Elwira Petre este foarte atentă la felul în care arată și datorită meseriei pe care o are. Vedeta este dansatoare profesionistă de ani buni, prin intermediul acestui sport cunoscându-l și pe partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă și coregraful s-au întâlnit în urmă cu ani buni, după ce ambii rămăseseră fără partener de scenă. Vedeta și juratul emisiunii Te cunosc de undeva formează o familie de 15 ani și sunt părinții a două fete.

ADVERTISEMENT