Life

Ludmila Bălan, în formă maximă la 65 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan, siluetă de invidiat la 65 de ani. Cât de bine arată mama lui Dan Bălan din celebra formație muzicală O-Zone.
03.04.2023 | 13:56
Ludmila Balan in forma maxima la 65 de ani Cum arata mama lui Dan Balan
Ludmila Bălan, siluetă de invidiat la 65 de ani. Cât de bine arată mama lui Dan Bălan. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața originară din Republica Moldova este în formă maximă la 65 de ani. Cum arată mama unicului artist de peste Prut nominalizat pentru premiul Grammy. Femeia face furori la fiecare apariție pe scenă și în afara ei.

Ludmila Bălan, siluetă de invidiat la 65 de ani. Cât de bine arată mama lui Dan Bălan

Ludmila Bălan are o siluetă de invidiat la 65 de ani. Mama lui Dan Bălan arată excelent și nu-și arată deloc vârsta pe care o are în buletin. Este foarte îndrăzneață și nu se dă în lături să poarte rochii scurte și mulate.

ADVERTISEMENT

Renumita solistă îmbracă foarte des ținute care îi lasă la vedere decolteul, garderoba sa fiind compusă din multe astfel de piese vestimentare. În plus, vedeta adoră hainele tinerești care îi pun în valoare trupul tras prin inel.

Are un fizic de invidiat care este lăudat de fiecare dată de internauți, în timp ce ținutele o scot în evidență oriunde ar fi. Mama lui Dan Bălan este o persoană foarte atentă la imaginea sa, având un ten perfect și fără imperfecțiuni.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de 65 de ani are reguli stricte de la care nu se abate. Ludmila Bălan este elegantă, atrăgătoare și mereu în centrul atenției, la un moment dat dezvăluind ce face pentru a arăta impecabil întotdeauna.

Ludmila, mama lui Dan Bălan
Ludmila, mama lui Dan Bălan, siluetă trasă prin inel la 65 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ludmila Bălan, siluetă de adolescentă la 65 de ani

Ludmila Bălan se bucură de o siluetă de adolescentă în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 65 de ani. Vedeta este complimentată foarte des pentru felul în care arată, comentariile fiind atât în limba română, cât și în rusă.

ADVERTISEMENT

„Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat. Trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea.

E cam greu să te impui, dar am un stimul pentru că toţi ai casei mă susţin”, a declarat la un moment dat prezentatoarea din Republica Moldova, care este căsătorită de 45 de ani cu diplomatul Mihai Bălan, conform stirilebzi.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ludmila Bălan se mândrește cu silueta de model. Pe rețelele de socializare are numeroase imagini cu abdomenul la vedere, în costum de baie sau în tot felul de ținute demne de tinerele de 20 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: