Life

Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu. Cele două obiceiuri ”sfinte” de la care nu se abate niciodată

Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu? Vedeta și-a impus două obiceiuri ”sfinte” de la care să nu se abată niciodată.
03.03.2024 | 17:17
Cum se mentine in forma Monica Barladeanu Cele doua obiceiuri sfinte de la care nu se abate niciodata
Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu știe cum să se mențină în formă. Deși are 45 de ani, celebra actriță nu își arată deloc vârsta. Se pare însă că aceasta și-a impus anumite reguli de la care să nu se abată niciodată.

Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu e atentă la detalii. Vedeta știe cum să se mențină în formă și mai mult de atât știe și ce o motivează. Recent, ea a vorbit despre cele două reguli importante pe care și le-a impus.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Monica Bârlădeanu le-a povestit fanilor săi cum se menține în formă. Se pare că după 40 de ani, vedeta a decis să își impună două reguli ”sfinte” de la care să nu se abată.

Astfel, primul dintre ele este slujba de duminică dimineață. Ea spune că a decis ca măcar o oră și jumătate să meargă la biserică, astfel încât să se conecteze, să se vindece și totodată să se reculeagă.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea obicei ”sfânt” este și mișcarea. Vedeta și-a impus să facă sport și chiar dacă a avut perioade scurte în care pur și simplu ar fi vrut renunțe la tot, de fiecare dată a revenit la regulile sale.

Obiceiurile de la care vedeta nu se abate

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva “commitment-uri”. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri “sfinte”, peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o ora și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

ADVERTISEMENT

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de schiopatare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc”, se arată în postarea vedetei, de pe contul personal de Instagram.

Monica Bârlădeanu spune că și așa, sunt momente în care pur și simplu nu are chef de nimic. Se simte fie obosită, fie vremea de afară, care e urâtă, pur și simplu o împiedică să facă ceva.

ADVERTISEMENT

Ea a vrut să afle dacă și alte persoane se află în aceeași postură. Drept urmare, actrița și-a întrebat urmăritorii dacă au la rândul lor anumite reguli de la care nu se abat niciodată și care sunt acestea.

„Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treaba, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigura și sănătatea în felul asta. Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e?”, a fost întrebarea vedetei.

ADVERTISEMENT