Life

Imagini fabuloase cu Monica Bărlădeanu! Vedeta Pro TV a făcut furori! Video

Frumoasa Monica Bârlădeanu întoarce toate privirile la un centru comercial din Capitală. Actrița a fost surprinsă de camere în ipostaze neașteptate
25.09.2023 | 17:01
Imagini fabuloase cu Monica Barladeanu Vedeta Pro TV a facut furori Video
Monica Bârlădeanu. Video exclusiv. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu este o împătimită a tehnologiei. Nu o spunem noi, ci imaginile vorbesc de la sine. FANATIK a surprins-o pe frumoasa actriță la un centru comercial din Capitală. Se pare că șatena face tot posibilul pentru a rămâne în pas cu noile tendințe în materie de tehnologie.

Monica Bârlădeanu, în pas cu tehnologia

Frumoasa actriță întoarce toate privirile, oriunde ar merge. Așa se face că de data aceasta, nici măcar angajatul unui magazin de electronice nu a rezistat farmecelor celebrei prezentatoare. Monica Bârlădeanu a dat o fugă la un mall din București, iar prima oprire a fost la un magazin de bijuterii.

ADVERTISEMENT

După ce și-a ales ce i-a poftit inima, a plecat în grabă către un magazin de electronice. Bineînțeles că domnul care se ocupa de clienți a fost mai mult decât încântat să îi sară în ajutor focoasei șatene.

Preț de câteva minute bune, Monica Bârlădeanu s-a uitat la diverse telefoane și accesorii, însă părea nehotărâtă. Din fericire, angajatul magazinului i-a fost alături la fiecare pas, pentru a o ajuta cu orice informație.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, vedeta dorea să își achiziționeze o nouă husă pentru telefon. Iar această sarcină nu e deloc una ușoară, mai ales dacă ești pasionată de fashion, așa cum e și actrița. După priviri îndelungate, ale Monicăi către huse și ale angajatului către Monica, decizia a fost luată. Așadar, vedeta a mers la casă pentru a achita noul accesoriu și a plecat fericită către următorul magazin.

Vedeta Pro TV, o apariție de neuitat

Suntem obișnuiți cu faptul că de fiecare dată când iese în public, Monica Bârlădeanu arată impecabil. Are grijă să își asorteze în detaliu piesele vestimentare, astfel încât să întoarcă privirile tuturor. De data aceasta, frumoasa vedetă a optat să se îmbrace lejer, în tendințe, însă nu a renunțat la tocuri nici în ruptul capului.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a purtat o pereche de jeanși scurți, până la genunchi, cu un tricou alb. Până aici, ținuta pare destul de simplă, însă accesoriile au făcut diferența. Peste tricou, actrița a pus o vestă bej, care se potrivea de minune cu saboții cu toc gros în aceeași nuanță. Bineînțeles că nu putea lipsi nici geanta asortată și bijuteriile alese cu grijă.

Până și machiajul a fost impecabil, deoarece prezentatoarea nu iese din casă fără să arate ca scoasă din cutie. Părul era coafat lejer, iar întregul look al Monicăi Bârlădeanu a fost unul reușit, așa cum era de așteptat. Diva rămâne divă indiferent de circumstanțe, așadar, chiar și pentru o sesiune de shopping, atenția la detalii este extrem de importantă.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu, îndrăgostită până peste cap

De frumusețea frumoasei vedete se bucură medicul Valeriu Gheorghiță. Cei doi nu își mai ascund relația, iar deși Monica Bârlădeanu a fost dintotdeauna rezervată cu viața ei privată, de data aceasta a dat cărțile pe față. Tocmai din pricina faptului că circulau anumite zvonuri despre noul ei iubit, actrița a spus lucrurilor pe nume într-o postare pe Facebook.

“Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine.

Partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală Vă îmbrățișez“, a scris prezentatoarea pe pagina sa.

Iubitul Monicăi Bârlădeanu, medicul Valeriu Gheorghiță a fost coordonatorul campaniei naționale de vaccinate Anti-Covid-19. Specializarea sa sunt bolile infecțioase, iar în prezent face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații.

ADVERTISEMENT