Life

Cum se menține pozitivă Mihaela Tatu. Trucul pe care vedeta îl folosește zi de zi

Mihaela Tatu știe foarte bine ce are de făcut pentru a fi mereu pozitivă. Trucul folosit de vedetă este unul extrem de simplu, cu rezultate rapide.
03.01.2023 | 08:10
Cum se mentine pozitiva Mihaela Tatu Trucul pe care vedeta il foloseste zi de zi
Mihaela Tatu a dezvăluit secretul unei vieți pozitive. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Dincolo de viața profesională însă, aceasta se descurcă bine și din punct de vedere personal.

Cum se menține Mihaela Tatu mereu pozitivă

Mihaela Tatu are 59 de ani și nu își arată deloc vârsta. Vedeta își trăiește viața ghidată de învățăturile preluate din partea călugărilor budiști, care se pare că dau roade.

ADVERTISEMENT

Aceasta este mereu pozitivă, energică, are grijă să și călătorească și de asemenea, face față cu brio oricărei provocări care apare în viața sa.

Deși nu o mai vedem chiar atât de des pe micile ecrane, asta nu înseamnă că Mihaela Tatu nu continuă să fie urmărită de nenumărate persoane.

ADVERTISEMENT

Vedeta călătorește acum destul de des în Marea Britanie, acolo unde locuiește fiica ei mică, însă în rest, este mai mereu acasă.

Într-un interviu acordat recent, Mihaela Tatu a decis să le împartă tuturor un truc care o ajută să fie mereu pozitivă. Nu e deloc complicat să vezi lucrurile într-o cu totul altă lumină, spune ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că în fiecare zi, își pune aceeași întrebare. Dacă poate să schimbe ceva, atunci o face, pentru a putea să fie fericită.

Trucul folosit de Mihaela Tatu pentru o viață echilibrată

Pe de altă parte, dacă nu mai e nimic de făcut, spune ea, atunci preferă să lase lucrurile să se rezolve de la sine și să le înțeleagă, fără a-și consuma energia și fără a atrage negativismul în viața ei.

ADVERTISEMENT

”Încă o zi. Poți să schimbi ceva? Da. Atunci de ce să nu fiu fericită? Mă iau și eu după călugării budiști. Poți să schimbi ceva? Nu, atunci de ce nu? Poți să schimbi ceva?

Deci nu, lăsăm lucrurile să curgă, dar să nu curgă dintr-o zonă de resemnare și de abandon, ci să curgă dintr-o zonă de înțelegere a lucrurilor”, a dezvăluit vedeta, pentru Playtech.

Printre altele, în interviu acordat, aceasta a vorbit și despre fiica ei, Ioana. Vedeta spunea că în prima săptămână din ianuarie va pleca la Londra, acolo unde este și fiica sa, iar tot acolo va participa și la un curs de comunicare cu cei mici.

Chiar dacă de la distanță, călătoriile atât de dese între România și Marea Britanie pot părea dificile, Mihaela Tatu spune că are o viață cât se poate de echilibrată și că are grijă să nu își irosească energia.

Amintim că deși acum Mihaela Tatu se parte declara o femeie împlinită, de-a lungul timpului au existat și momente dificile în viața vedetei.

ADVERTISEMENT
Tags: