News

Cum se simte Ecaterina, fetița de 12 ani operată pe creier la Iași. Mesajul tatălui preot

Părintele bucureștean Nicolae Dima a povestit că fiica sa, Ecaterina, a fost operată pe creier la doar 12 ani, iar acum așteaptă ajutor de la Divinitate.
09.01.2023 | 20:58
Cum se simte Ecaterina fetita de 12 ani operata pe creier la Iasi Mesajul tatalui preot
Ecaterina, fiica preotului Dima, a fost operată. Foto: Basilica.ro
ADVERTISEMENT

Părintele Nicolae Dima spune că fiica sa este o luptătoare, pentru că a ieșit din comă, iar starea fetei se va îmbunătăți în zilele următoare.

Cum se simte Ecaterina, fata de 12 ani operată pe creier

Preotul Nicolae Dima slujește la Biserica Sfântul Nicolae din București și a trecut printr-o grea încercare în 2022, când fiica sa a fost operată pe creier.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! Ecaterina este o luptătoare, ne dă niște lecții extraordinare de tenacitate și de rezistență, mie, soției mele, medicilor și terapeuților care o îngrijesc.

De când suntem la această clinică de lângă Dresda, Ecaterina a făcut pași foarte mari. După stabilizare, s-a pus problema recuperării contactului cu realitatea, a recuperării stării conștiente”, a transmis părintele Dima, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

Fetița a ieșit momentan din comă, însă nu este conștientă momentan. Tatăl său speră că fata își va recupera simțurile în viitorul apropiat.

”Tehnic vorbind, Ecaterina a ieșit din comă, dar ea nu este conștientă de ceea ce este în jurul său. Încetul cu încetul ea își recuperează simțurile.

ADVERTISEMENT

Auzul a fost primul recuperat, aude, recunoaște voci, ne răspunde uneori la comenzi simple, ne răspunde uneori prin mici semne și e foarte bucuroasă să asculte piesele ei muzicale favorite. I le dăm foarte puțin, pentru că, altfel, se activează emoțional foarte puternic. Lucrează terapeuții la mobilitatea corpului, la simțul tactil, se face foarte multă muzico-terapie, se face și fizioterapie, terapie cu obiecte și așa mai departe.

Copilul acesta ne dă niște lecții extraordinare. Este foarte puternică și sunt sigur că rugăciunile și gândurile bune o susțin! Vă mulțumesc din suflet!“, mai spus preotul Nicolae Dima.

ADVERTISEMENT

Ecaterina, fiica în vârstă de 12 ani a preotului Nicolae Dima a fost operată pe creier spre finele anului 2022. A ajuns la spital după ce a început să acuze dureri de cap intense. Fata a fost operată în Germania, la o clinică neurologică, acolo unde se recuperează în acest moment.

ADVERTISEMENT
Tags: