Life

Cum se simte Lidia Buble după ce a fost condamnată la închisoare cu suspendare: „Împlinită”

Lidia Buble a acordat un interviu în care a dezvăluit cum se simte în această perioadă. Recent, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.
15.05.2023 | 12:01
Cum se simte Lidia Buble dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare Implinita
Care este starea de spirit actuală a Lidiei Buble. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre starea sa actuala. Recent, s-a terminat procesul în care era implicată și a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Lidia Buble, fără regrete după ce a fost condamnată la închisoare

Lidia Buble a scăpat de curând de dosarul în care era anchetată. Vedeta a fost condamnată la un de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, după ce în urmă cu doi ani a încercat să mituiască doi polițiști.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, artista pare să fie împăcată cu ideea. Recent, a acordat un interviu pentru viva.ro, în care a răspuns la mai multe întrebări. Astfel, Lidia Buble a spus, printre altele, care este principalul defect al său: „Nu prea am răbdare… dar lucrez la acest aspect, să nu mai fie un „defect”.

Dar a făcut și două afirmații interesante în contextul dat. Întrebată care este cel mai mare regret al ei, vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu am regrete”. În plus, a mărturisit ca starea sa de spirit actuală este una cât se poate de bună: „Activă profesional și împlinită personal”.

ADVERTISEMENT

Artista a fost jignită pe seama aspectului său fizic

În cadrul aceluiași interviu, Lidia Buble a mărturisit că femeile pe care le admiră sunt Ioana dArc și Miley Cyrus. Totodată, artista a mai spus că dacă ar putea să se reîncarneze într-un animal, acela ar fi „o leoaică, să pot fi și cu putere, dar și protectivă cu cei dragi”.

În plus, cântăreața și dorit să le transmită încă o dată femeilor că sunt frumoase așa cum sunt. Amintim că Lidia Buble a fost des criticată și jignită pe seama aspectului său fizic. „Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine.

ADVERTISEMENT

Cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz.

Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri.

ADVERTISEMENT

Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate”, declara Lidia Buble pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: