Life

Cum și-a cunoscut Dorel Vișan soția pe care a pierdut-o acum 31 de ani: ”Ea nu mă putea suferi”

Cum a întâlnit-o Dorel Vișan pe partenera de viață care a murit în urmă cu 31 de ani. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de actor.
24.04.2024 | 10:45
Cum sia cunoscut Dorel Visan sotia pe care a pierduto acum 31 de ani Ea nu ma putea suferi
Cum a întâlnit-o Dorel Vișan pe partenera de viață care a murit în urmă cu 31 de ani. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de actor. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cum și-a cunoscut Dorel Vișan soția pe care a pierdut-o acum 31 de ani. Renumitul artist a mărturisit că femeia nu îl putea suferi.  Cei doi și-au unit destinele pe data de 30 decembrie 1964 și au devenit părinții a trei copii.

Cum a întâlnit-o Dorel Vișan pe partenera de viață care a murit în urmă cu 31 de ani. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de actor

Cum a întâlnit-o Dorel Vișan pe partenera de viață care a murit în urmă cu 31 de ani. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de actorul care nu și-a mai refăcut viața sentimentală după ce a rămas văduv acum multă vreme.

ADVERTISEMENT

Artistul și regretata soție au fost împreună timp de 29 de ani. Femeia, pe care vedeta o alinta Mali, a fost colegă de facultate cu Dan Spătaru și Mircea Veroiu. Era cunoscută drept una dintre cele mai frumoase studente.

„Era în anul III, eu în anul II, dar eu am făcut patru ani. Ea a terminat Educație publică. A fost colegă cu Mircea Veroiu și cu Dan Spătaru. Au fost colegi de an și ea era vestită că era frumoasă.

ADVERTISEMENT

Printr-o întâmplare am cunoscut-o. Am stat la același cămin și ea nu mă putea suferi. Așa a început. Și atunci se întoarce roata. Când nu suferi pe cineva, trebuie să te controlezi, ca nu cumva să greșești”, a declarat Dorel Vișan pentru viva.ro.

Dorel Vișan, despre prietenia cu oameni care nu l-au suportat

„Gândirea ta este irațională. Nu-l înțelegi pe celălalt și deodată îți dai seama că de acesta ai nevoie. Și mie mi s-a întâmplat în viață. Am devenit prieten cu oameni pe care, la început, nu i-am putut suferi.

ADVERTISEMENT

Dar am avut puterea de a-i analiza. Toată viața m-au urmărit Dumnezeu și omul. Niciodată nu i-am înțeles și nu o să-i înțeleg niciodată. Omenirea nu îi va înțelege. Dacă îl înțelegeau pe Iisus, nu îl băteau în cuie”, a mai spus Dorel Vișan pentru aceeași sursă.

Cunoscutul artist a suferit enorm când soția sa a trecut în neființă. Maria Vișan a murit din cauza unei boli neplăcute, maestrul precizând că nu a mai ajuns niciodată la altar pentru că a primit o anumită educație în copilărie.

ADVERTISEMENT

Are în continuare un mare respect pentru regretata parteneră de viață care i-a dăruit 3 copii. Dorel Vișan recunoaște că a mai avut prietene până în momentul de față, dar nu s-a gândit niciodată la a doua căsătorie.

ADVERTISEMENT