News

Cum și-a găsit mașina o învățătoare din Pașcani în prima zi de școală! Autorii, de negăsit

Cum și-a găsit mașina o învățătoare din Pașcani în prima zi a noului an școlar, un an care a debutat pe 13 septembrie
14.09.2021 | 17:48
Cum sia gasit masina o invatatoare din Pascani in prima zi de scoala Autorii de negasit
Mai mulți oameni au aplaudat gestul făcut la adresa învățătoarei. Sursa foto - colaj fanatik
ADVERTISEMENT

A fost o surpriză totală pentru o învățătoare a Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani. Femeia a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când și-a terminat orele de muncă și a vrut să plece acasă. Autoturismul său a fost „vandalizat” de câțiva autori care au dispărut într-un timp scurt de la locul faptei.

Din fericire, cadrul didactic nu a fost nevoit să sune la numărul de urgență și nici nu a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii. Mașina acesteia a fost acoperită cu flori și stickere cu mesaje de mulțumire pentru felul în care s-a comportat în ultimii ani de zile.

ADVERTISEMENT

Cum și-a găsit autoturismul o învățătoare din Pașcani în prima zi de școală!

Învățătoarea a înțeles repede și cine a stat în spatele faptei. Astfel, mesajele frumoase de prețuire și recunoștință au venit din partea foștilor săi elevi, copii care în vară au încheiat clasa a IV-a și acum au început primul an de școală generală alături de dirigintă și profesori specializați pentru fiecare materie în parte.

Astfel, după clasa pregătitoare și alți patru ani de zile petrecuți împreună, elevii au ținut să-și ia la revedere pentru ultima oară de la primul om din învățământ care le-a ghidat pașii. Au făcut-o într-un mod cât se poate de original.

ADVERTISEMENT

Mașina învățătoarei a fost acoperită de flori și mesaje. Sursa foto – facebook

Postarea distribuită pe un grup al orașului Pașcani a strâns mai multe reacții, comentarii și distribuiri. Astfel, Geta Ștefan, una dintre internauții care au ținut să laude gestul elevilor a transmis că tot ceea ce s-a petrecut este foarte frumos. „Felicitări elevilor și, totodată, doamnei învățătoare, înseamnă că este o învățătoare bună!!”, a notat aceasta.

Nu a fost singura care a aplaudat la scenă deschisă dorința elevilor de a fi aproape din nou de fosta lor învățătoare. „Felicitări, dragilor”, „Succes în anul următor”, „Mult noroc, un gest de nota 10”, au subliniat și alții oameni care au comentat imaginile.

ADVERTISEMENT

Ce au găsit elevii de la “Miron Costin” în prima zi de școală

A fost o zi cu emoții multe pentru toți elevii de la „Miron Costin” din Pașcani. Aceștia au avut parte de o scurtă festivitate de deschidere. Primii au intrat în unitatea de învățământ clasele primare și clasele a XI-a și a XII-a. Au urmat, la diferență de o oră, cei din clasele a-V-a până la a-X-a.

„Am revenit la școală cu bucuria revederii fizice, cu speranța unui an școlar excelent pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Boboceii de la clasele pregătitoare, proaspeții liceeni ai claselor a 9-a, elevii claselor I-IV, gimnaziu și liceu, profesorii, părinții s-au regăsit astăzi într-o curte a școlii neîncăpătoare, dar luminată de prezența florilor și a soarelui care ne-a zâmbit și ne-a dat curajul unui nou început. Un an școlar bun vă dorim, cu rezultate excelente!”, au transmis reprezentanții instituției pe o rețea de socializare.

Cu nici o săptămână înainte, în curtea școlii, a avut loc și o ceremonie de înmânare a certificatelor Cambridge pentru cei 13 candidați YLE Movers și Flyers. De altfel, liceul teoretic „Miron Costin” din Pașcani este prima școală la nivel local care organizează examene pentru certificare Cambridge în parteneriat cu Twinkle Star.

De remarcat că instituția s-a lăudat la finalul anului școlar trecut și cu un elev care a reușit să obțină media zece la capătul examenului de Bacalaureat. 10 absolvenți din județul Iași au luat 10 la BAC 2021, unul fiind din Pașcani.

ADVERTISEMENT