Life

Cum și-a prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor. “Asta e ultima mea zi”. Amintiri sfâșietoare pentru fiica Tribunului

Cum și-a prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor. Politicianul a spus de atunci că nu va mai trăi o altă zi în afară de aceea.
15.08.2023 | 16:13
Cum sia prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor Asta e ultima mea zi Amintiri sfasietoare pentru fiica Tribunului
Cum și-a prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum și-a prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor. Amintiri sfâșietoare pentru fiica acestuia, care a declarat că tatăl ei a știut că este ultima lui zi pe pământ.

Cum și-a prevestit moartea Corneliu Vadim Tudor

Au trecut opt ani de la momentul morții lui Corneliu Vadim Tudor, iar acum fiica lui a făcut dezvăluiri sfâșietoare. Aceasta a vorbit în cadrul emisiunii În oglindă despre faptul că tatăl său s-a încăpățânat să își rezolve toate treburile și angajamentele și nu a fost prea atent la starea lui de sănătate.

ADVERTISEMENT

Deși a fost rugat și de fiica sa și de soție să meargă la spital pentru că nu se simțea deloc bine, el a tot amânat. Într-un final, în acea zi de marți, pe 14 septembrie 2015, Vadim Tudor a simțit că este sfârșitul.

Lidia a fost trezită de mama ei la 6:00 dimineața și i-a spus că politicianul vrea să meargă la spital doar că acesta se simțea deja foarte rău. El sunase la ambulanță pentru că nu mai putea să respire.

ADVERTISEMENT

Vadim Tudor, ultime clipe dramatice

Deși voia să aștepte ambulanța, până la urmă Vadim Tudor a fost dus pe brațe de fiica lui în mașină pentru a merge la spital, având în vedere că SMURD-ul întârzia.

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”.

ADVERTISEMENT

Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia.

La spital, medicii nu au mai putut face mare lucru pentru Vadim Tudor, pentru că venise deja prea târziu.

ADVERTISEMENT

Familia lui a fost sfătuită să aștepte pentru că el va fi dus într-un salon, dar până la urmă Vadim Tudor a fost intubat. Medicii au anunțat familia că suferise 22 de stopuri cardiace și intrase în moarte cerebrală.

„Ne-au lăsat să intrăm la el și ne-am dat seama că nu-i ok, ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală. Și au zis: “Dacă va supraviețui, va rămâne o legumă”, a mai spus Lidia.

ADVERTISEMENT