Life

Fiica lui Vadim Tudor, mărturisiri tulburătoare despre ultimele clipe de viață ale Tribunului: „A făcut 22 de stopuri cardiace”

La 7 de ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiica sa, Lidia, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Ce s-a întâmplat în ziua în care Tribunul a ajuns la spital?
03.02.2023 | 07:58
Fiica lui Vadim Tudor marturisiri tulburatoare despre ultimele clipe de viata ale Tribunului A facut 22 de stopuri cardiace
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea Tribunului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a făcut mărturisiri tulburătoare despre moartea Tribunului. Lidia i-a stat la căpătâi în ultimele clipe de viață.

Fiica lui Cornel Vadim Tudor, dezvăluiri despre ultimele clipe de viață ale Tribunului

Pe 14 septembrie 2022, s-au împlinit 7 ani de la moartea lui Vadim Tudor, însă familia încă plânge pierderea suferită. În podacast-ul Cristinei Șișcanu, Lidia, fiica Tribunului a vorbit despre ultimele momente din viața acestuia.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a adus aminte despre momentul în care fostul politician a ajuns la Spitalul Militar, cu edem pulmonar. După internare, Vadim Tudor a suferit nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace, iar Lidia a fost la căpătâiul său în tot acest timp.

„Noi știam că el e în moarte cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama instrase la el 16:00, avea tensiune, îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam”,  a declarat Lidia, citată de Viva.ro.

Fiica lui Vadim Tudor nu a putut accepta moartea tatălui său

Lidia a recunoscut că o bună perioadă după tragicul eveniment a fost în negare. Nici ea, dar nici mama și nici sora, nu au putut accepta faptul că Vadim Tudor a murit.  Pentru a-și putea reveni, după ce întreaga viața i-a fost dată peste cap, Lidia a apelat la ajutor unui psiholog.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata.

În momentul în care el nu a mai fost. Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistam la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare.

ADVERTISEMENT

Am mers (n.r – la psiholog) după un an.Asta mi s-a întîmplat mie, mamei, surorii mele”, a povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT