Life

Cum și-a prevestit moartea Laura Stoica. Ce mesaj i-a scris artista unei prietene înainte de accident

Cum și-a prevestit Laura Stoica moartea. Mesajul pe care i l-a trimis unei prietene înainte de accidentul tragic din martie 2006.
25.05.2023 | 17:09
Cum sia prevestit moartea Laura Stoica Ce mesaj ia scris artista unei prietene inainte de accident
Cum și-a prevestit Laura Stoica moartea. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Stoica și-a prevestit moartea printr-un mesaj trimis prietenei sale înainte de accidentul tragic. Artista s-a stins din viață cu mai bine de 17 ani în urmă.

Laura Stoica și-a prevestit moartea. Ce i-a scris unei prietene înainte de tragicul accident

În martie 2006, Laura Stoica, care a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, s-a stins din viață în urma unui tragic accident de mașină, în apropiere de localitatea Sinești. În autoturism se afla și partenerul artistei, Cristian Mărgescu.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut în timp ce erau în drum spre casă de la Centrul Cultural din Urziceni. Mașina lor a fost lovită puternic de un alt autoturism, în care se afla un tânăr. La fața locului a venit un echipaj de medici, însă nu s-a mai putut face nimic.

Artista chiar își anunțase recent sarcina, iar moartea ei a întristat o țară întreagă. Laura Stoica avea doar 38 de ani în momentul în care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Cristina, prietena regretatei cântărețe de muzică pop rock, a dezvăluit care a fost ultimul mesaj pe care l-a primit din partea acesteia înainte de tragedie. Se pare că solista a simțit că ceva rău urma să i se întâmple.

Vedeta era fericită pentru că urma să devină mamă și simțea că viața ei devine din ce în ce mai bună. Laura Stoica a ținut să împărtășească acest lucru și cu prietena ei.

ADVERTISEMENT

“N-am să mor săracă și urâtă, bolnavă și singură. Iar tu Cristina, tot așa!”, a fost mesajul pe care artista i l-a trimis bunei sale prietene, înainte să-și piardă viața, potrivit click.ro.

Mama Laurei Stoica, declarații la 17 ani de la decesul cântăreței

La 17 ani de când Laura Stoica a murit în tragicul accident, familia acesteia a început să se resemneze cu acest lucru. Membrilor familiei le-a devenit mai ușor să accepte moartea cântăreței, însă cei care au cunoscut-o au păstrat vie amintirea ei. În plus, mama acesteia nu a mai visat-o de mult timp.

ADVERTISEMENT

“Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică.

O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor. Nu am mai visat-o de mult timp”, a declarat Elena, mama Laurei Stoica, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: