Life

Cum și-a visat Mioara Velicu soțul decedat. Ce semn i-a transmis Nicolae Martinescu celebrei interprete de muzică populară

Faimoasa interpretă de muzică populară Mioara Velicu și-a pierdut soțul, pe Nicolae Martinescu, în urmă cu 11 ani. Și acum însă, aceasta mai primește semne de la el.
02.03.2023 | 23:33
Cum sia visat Mioara Velicu sotul decedat Ce semn ia transmis Nicolae Martinescu celebrei interprete de muzica populara
Cum l-a visat Mioara Velicu pe regretatul ei soț, Nicolae Martinescu. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luptătorul Nicolae Martinescu s-a stins din viață în urmă cu aproape 11 ani. Bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon la tăierea porcului, iar faimoasa cântăreață Mioara Velicu a trăit un adevărat șoc la acel moment, având în vedere cele întâmplate.

Cum și-a visat Mioara Velicu soțul decedat

Deși au trecut ani buni de atunci, Mioara Velicu continuă să își viseze regretatul soț, care, consideră ea, îi trimite diferite semne și îi arată în acest mod că este în continuare alături de ea și în veghează somnul. Aceasta a vorbit și despre tradițiile din Moldova, atunci când o persoană vizează pe cineva.

ADVERTISEMENT

Mioara Velicu susține că de obicei, când o persoană decedată apare într-un vis, este bine să se dea de pomană, iar artista face și ea acest lucru. De asemenea, aceasta a mai adăugat că va duce tradițiile și obiceiurile mai departe și că în același timp consideră că atunci când cineva apare într-un vis, este vorba și despre dorul reciproc.

“Atunci când visezi pe cineva trebuie să dai de pomană, așa este la noi, în Moldova. Poate vrea ceva. Dau ce îi place cel mai mult de pomană. Faptul că visezi pe cineva, îți este dor, ori îi este lui dor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că de mine are cine să aibă grijă, așa cum am și eu grijă de cei plecați dintre noi și păstrez obiceiurile și tradițiile din Moldova”, a explicat Mioara Velicu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Deși și-ar fi dorit să își viseze soțul destul de des, iar cei doi să comunice măcar prin intermediul viselor, Mioara Velicu spune că din păcate, acest lucru nu se întâmplă destul de des. Recent, artista l-a visat pe Nicolae Martinescu în timp ce îi cerea o felie de pepene și i-ar plăcea ca un astfel de vis să se mai repete.

Mioara Velicu și-ar dori să poată comunica cu Nicolae Martinescu

Ea a mai dezvăluit că își mai dorește ca regretatul ei soț să îi spună dacă este sau nu supărat și de asemenea, dacă ar mai avea nevoie de ceva. ”Mi-aș fi dorit ca bărbatul meu să spună ce trebuie să îi mai dau, ce trebuie să mai fac, să îmi spună dacă este supărat, mi-aș fi dorit”, a  mai declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă visele nu sunt însă atât de dese, Mioara Velicu crede în semnele pe care le primește și spune că în acest mod își simte aproape soțul. Să nu uităm că artista a trăit un adevărat șoc în urmă cu aproape 11 ani, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă.

Soțul ei nu se mai trezea pentru ca toate pregătirile pentru tăierea porcului să înceapă, iar mai apoi, aceasta l-a găsit în pat, în comă profundă. A suferit enorm, după cum povestea chiar ea la un moment dat, iar de fiecare dată când vine Crăciunul, artista își amintește de tragedia de atunci. 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink