Life

Cum și-a visat Mioara Velicu soțul decedat. Ce semn i-a transmis Nicolae Martinescu celebrei interprete de muzică populară

Faimoasa interpretă de muzică populară Mioara Velicu și-a pierdut soțul, pe Nicolae Martinescu, în urmă cu 11 ani. Și acum însă, aceasta mai primește semne de la el.
02.03.2023 | 23:33
Cum sia visat Mioara Velicu sotul decedat Ce semn ia transmis Nicolae Martinescu celebrei interprete de muzica populara
Cum l-a visat Mioara Velicu pe regretatul ei soț, Nicolae Martinescu. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luptătorul Nicolae Martinescu s-a stins din viață în urmă cu aproape 11 ani. Bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon la tăierea porcului, iar faimoasa cântăreață Mioara Velicu a trăit un adevărat șoc la acel moment, având în vedere cele întâmplate.

Cum și-a visat Mioara Velicu soțul decedat

Deși au trecut ani buni de atunci, Mioara Velicu continuă să își viseze regretatul soț, care, consideră ea, îi trimite diferite semne și îi arată în acest mod că este în continuare alături de ea și în veghează somnul. Aceasta a vorbit și despre tradițiile din Moldova, atunci când o persoană vizează pe cineva.

ADVERTISEMENT

Mioara Velicu susține că de obicei, când o persoană decedată apare într-un vis, este bine să se dea de pomană, iar artista face și ea acest lucru. De asemenea, aceasta a mai adăugat că va duce tradițiile și obiceiurile mai departe și că în același timp consideră că atunci când cineva apare într-un vis, este vorba și despre dorul reciproc.

“Atunci când visezi pe cineva trebuie să dai de pomană, așa este la noi, în Moldova. Poate vrea ceva. Dau ce îi place cel mai mult de pomană. Faptul că visezi pe cineva, îți este dor, ori îi este lui dor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că de mine are cine să aibă grijă, așa cum am și eu grijă de cei plecați dintre noi și păstrez obiceiurile și tradițiile din Moldova”, a explicat Mioara Velicu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Deși și-ar fi dorit să își viseze soțul destul de des, iar cei doi să comunice măcar prin intermediul viselor, Mioara Velicu spune că din păcate, acest lucru nu se întâmplă destul de des. Recent, artista l-a visat pe Nicolae Martinescu în timp ce îi cerea o felie de pepene și i-ar plăcea ca un astfel de vis să se mai repete.

Mioara Velicu și-ar dori să poată comunica cu Nicolae Martinescu

Ea a mai dezvăluit că își mai dorește ca regretatul ei soț să îi spună dacă este sau nu supărat și de asemenea, dacă ar mai avea nevoie de ceva. ”Mi-aș fi dorit ca bărbatul meu să spună ce trebuie să îi mai dau, ce trebuie să mai fac, să îmi spună dacă este supărat, mi-aș fi dorit”, a  mai declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă visele nu sunt însă atât de dese, Mioara Velicu crede în semnele pe care le primește și spune că în acest mod își simte aproape soțul. Să nu uităm că artista a trăit un adevărat șoc în urmă cu aproape 11 ani, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă.

Soțul ei nu se mai trezea pentru ca toate pregătirile pentru tăierea porcului să înceapă, iar mai apoi, aceasta l-a găsit în pat, în comă profundă. A suferit enorm, după cum povestea chiar ea la un moment dat, iar de fiecare dată când vine Crăciunul, artista își amintește de tragedia de atunci. 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților