Life

Cum ștergi corect ecranul televizorului fără a lăsa urme. Trucul e simplu și eficient, ai nevoie de un produs banal din casă

Cum cureți afișajul TV-ul pentru a îndepărta orice urmă de dâră și impuritate. Soluția care este la îndemâna gospodinelor.
22.01.2023 | 17:03
Cum stergi corect ecranul televizorului fara a lasa urme Trucul e simplu si eficient ai nevoie de un produs banal din casa
Cum cureți afișajul TV-ul pentru a îndepărta orice dâră și impuritate. Soluția care este la îndemâna gospodinelor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum ștergi corect ecranul televizorului fără a lăsa deloc urme. Trucul e simplu și eficient, ai nevoie doar de un produs banal din casă. E o metodă foarte bună care va îndepărta praful și murdăria acumulate în timp.

Cum cureți afișajul TV-ul pentru a îndepărta orice dâră și impuritate. Soluția care este la îndemâna gospodinelor

Ecranul televizorului este unul foarte fragil, care se poate zgâria extrem de ușor. Producătorii acestor electrocasnice nu vin, în general, cu instrucțiuni pentru curățare, însă FANATIK îți spune cum să îl deretici eficient.

ADVERTISEMENT

Cea mai simplă și rapidă soluție are în compoziție apă distilată care reprezintă apa din care impuritățile au fost eliminate printr-un proces ce presupune fierberea și apoi condensarea vaporilor obținuți într-un recipient.

Așadar pentru o mai bună claritate a display-ul televizorului  folosește acest truct inedit. De asemenea, ai grijă să aplici mișcări circulare atunci când vrei să elimini praful, petele și dârele de pe ecran. Defecțiunile tehnice și estetice vor fi istorie de acum înainte!

ADVERTISEMENT

O altă alternativă, la fel de bună ca în cazul anterior, este și oțetul alb. Tot ce ai nevoie este o sticlă cu pulverizator în care se pune această soluție, apă distilată și o lavetă curată din microfibră.

Amestecă foarte bine cele două ingrediente și apoi pulverizează pe ecranul TV-ului de la o distanță de aproximativ 20 de cm. Șterge ulterior cu laveta și vei vedea rezultatul imediat.

ADVERTISEMENT

Cele două trucuri țin la distanță praful pentru o perioadă îndelungată. E foarte important să folosești mișcări circulare pentru un maxim de siguranță în cazul unui televizor, fie că este LED sau mai vechi.

Cât de des se curăță display-ul televizorului

Pentru a te bucura de o calitate extraordinară a ecranului în timpul vizionării filmelor sau serialelor preferate îți recomandăm să ștergi display-ul o dată pe săptămână. În cazul în care este stropit accidental cu lichide sau mâncare se curăță imediat.

ADVERTISEMENT

Specialiștii ne sfătuiesc să așteptăm câteva minute după ce am terminat de îndepărtat murdăria și praful și abia apoi să conectăm din nou aparatul la curent.

ADVERTISEMENT
Tags: