Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum sună un baraj de Europa FCU Craiova – Universitatea Craiova. ”Mi-aș dori din două motive!” Video exclusiv

Adrian Mititelu a comentat la FANATIK SUPERLIGA posibilitatea unui meci de baraj FCU Craiova - Universitatea Craiova pentru accederea în Europa.
10.02.2023 | 07:30
Cum suna un baraj de Europa FCU Craiova  Universitatea Craiova Mias dori din doua motive Video exclusiv
Adrian Mititelu a comentat la FANATIK SUPERLIGA posibilitatea unui meci de baraj FCU Craiova - Universitatea Craiova pentru accederea în Europa. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Această variantă ar fi posibilă dacă echipa lui Mititelu câștigă play-out-ul, iar formația patronată de Mihai Rotaru încheie play-off-ul pe locul 4.

FCU Craiova – Universitatea Craiova, posibil baraj pentru ajungerea în Europa

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a dezvăluit motivele pentru care și-a dori o partidă FCU Craiova – Universitatea Craiova în barajul pentru ultimul loc ce duce în Europa.

ADVERTISEMENT

”E greu, hai să nu mai vorbim de play-off pentru noi. E aproape imposibil, pentru că, deși noi am jucat foarte bine, doar 1-2 echipe putem spune că au avut mai multe realizări ca noi în meciurile respective, fotbalul are multe necunoscute.

Nu vreau să mă alimentez cu un optimism din ăsta care nu-și are rostul, pentru că, totuși, chiar dacă Sepsi e în cădere, se observă asta, și îi batem noi în meciul direct, tot e foarte greu. Să nu uităm că e și Hermannstadt acolo care, cred eu, va câștiga acele puncte cu care a fost penalizată.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să pretindem să câștigăm play-out-ul și să încercăm acel meci de baraj cu echipa de pe locul 4. Asta este șansa noastră pentru a avea o vară frumoasă. E foarte posibil un baraj între cele două echipe din Craiova, deși cred că CSU s-ar putea să intre în primele trei, dar e și foarte posibil să termine pe 4”, a declarat Mititelu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mititelu visează să-și învingă rivala din oraș într-un meci important

Patronul echipei FCU Craiova, care a amenințat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIva scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat la meciul cu Rapid, a explicat că un derby al orașului are o miză extrem de mare pentru el.

ADVERTISEMENT

”E o variantă care nu e deloc de neglijat. Deocamdată au mult mai multe șanse ei să fie pe locul 3-4, decât noi să dăm barajul, pentru că noi trebuie să câștigăm play-out-ul care nu va fi deloc ușor.

Avem șanse, dar nu înseamnă că l-am și câștigat. Mai e și un meci de baraj înainte cu locul 8 sau locul 7 din play-out. Dacă vom câștiga play-out-ul mi-aș dori din două motive să jucăm barajul cu cealaltă echipă din Craiova.

ADVERTISEMENT

Unul deoarece pentru mine este cel mai important meci din sezon când jucăm cu ei și al doilea că jucăm la Craiova. Așa, dacă jucăm cu oricare altă echipă, jucăm la ei acasă. Nu o să fie chiar meciul vieții, vor mai fi și altele. Meciul vieții ar fi dacă aș juca cu ei finala Cupei”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT