Sport

Bergodi, pregătit înainte de Rapid – Dinamo! Promisiunea făcută fanilor

Cristiano Bergodi este pregătit înaintea meciului dintre Rapid și Dinamo și le-a făcut o promisiune fanilor pentru derby.
31.08.2023 | 20:30
Bergodi pregatit inainte de Rapid  Dinamo Promisiunea facuta fanilor
Cristiano Bergodi, pregătit înainte de Rapid - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian nu o subestimează pe Dinamo, chiar dacă echipa lui Ovidiu Burcă a evoluat în sezonul precedent în eșalonul secund și nu pornește ca favorită meciul din Giulești.

Cristiano Bergodi, pregătit înainte de Rapid – Dinamo

Cristiano Bergodi este pregătit înaintea confruntării dintre Rapid și Dinamo, spunând că într-un derby se poate întâmpla orice, chiar dacă Dinamo a evoluat în eșalonul secund în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

„E un meci foarte important pentru noi. Este un derby, știe toată lumea lupta dintre suporteri și rivalitatea dintre aceste echipe. Am câștigat ultimele două meciuri, a contat acest lucru, și ne dorim să câștigăm și acest meci.

Va fi dificil. Fiind un derby, nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat. Nu se simte presiunea, dar băieții conștientizează că e un derby.

ADVERTISEMENT

Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus”.

Promisiunea lui Bergodi pentru fani

Cristiano Bergodi le-a promis fanilor că echipa sa va lupta până la epuizare împotriva rivalilor: „Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Putem urca sus în clasament dacă vom câștiga.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea. Dar am convingerea că putem câștiga, se vede o îmbunătățire și în moralul nostru”.

„Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani de la Dinamo. Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni.

ADVERTISEMENT

E un spirit de grup, sunt mulțumit, îmi place să se joace ofensiv. Petrila are calități bune, avem pe benzi jucători rapizi, toată lumea se dăruiește, sunt foarte mulțumit!”, a mai spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

Bergodi, pregătit înainte de Rapid - Dinamo

ADVERTISEMENT