Life

Cum vede Dragoş Bucur credinţa după ce Dana Nălbaru s-a pocăit: „Este un soi de propagandă foarte bine coordonată”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au religii diferite. Cum se înțeleg cei doi și cât de controversat este acest subiect în familia lor
09.12.2023 | 21:11
Cum vede Dragos Bucur credinta dupa ce Dana Nalbaru sa pocait Este un soi de propaganda foarte bine coordonata
Dragoș Bucur, cuvinte sincere despre religia soției sale Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, Dana Nălbaru era una dintre cele mai de succes artiste. Perioada ei din HiQ nu a durat foarte mult, apoi a dispărut din atenția publicului. După ani de zile de absență, Dana a recunoscut că s-a pocăit.

Dragoș Bucur nu a renunțat la religia lui

Dana Nălbaru și Dragos Bucur formează unul dintre cele mai solide și echilibrate cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună de ani de zile și au învățat să se accepte și să se iubească așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, fosta artistă a recunoscut că s-a simțit chemată de Dumnezeu mai mult ca niciodată. Credința exacerbată a făcut-o pe soția lui Dragoș Bucur să se pocăiască.

Deși partenera lui are o altă religie, Dragoș nu a vrut să și-o schimbe pe a lui. În continuare, acesta este creștin ortodox. Aceeași religie ca a lui o au și cei doi copii ai cuplului.

ADVERTISEMENT

La început, celor doi nu le-a fost deloc ușor să se acomodeze cu ideea că unul dintre ei, respectiv Dana, este de altă religie. Însă, cu timpul, lucrurile s-au echilibrat de la sine, iar cuplul rezonează excelent.

Dragoș Bucur recunoaște că, de-a lungul vieții, a avut momente în care reacția celor din jur față de religie l-a intrat. În continuare, acesta crede că tot ce ține de credință este o propagandă bine coordonate care îi afectează mai mult sau mai puțin pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa, mie  mi se pare că este un soi de propagandă foarte bine coordonată. Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu”, a spus Dragoș în podcastul lui Măruță.

Dana Nălbaru și-a retras de ani buni copiii din sistemul de învățământ

Dragoș Bucur a făcut mereu ce a simțit și nu s-a raportat niciodată la ceea ce îi face fericiți pe alții. Poate că, tocmai de aceea, a ales să își păstreze credința și să nu se pocăiască.

ADVERTISEMENT

Atât el, cât și Dana au observat că, în ultima vreme, este din ce în ce mai la modă să fii ateu. Însă, cei doi își asumă cu mândrie religia pe care o au și deciziile pe care le iau în baza ei.

Copiii cuplului sunt creștini, iar părinții lor nu le-au impus niciun fel de schimbare. Când vor mai crește și vor simți nevoia să adopte o altă religie, Dana și Dragoș le vor fi alături și îi vor susține. Însă, până atunci, cei mici mai au multe de parcurs.

Kadri, fiul cel mic în vârstă de 7 ani, este un copil dotat cu o inteligență extraordinară. Acesta se pregătește pentru un examen foarte dificil, echivalentul din SUA al Bacalaureatului.

Toți cei trei copii au cuplului au fost formați și educați acasă, în sistem ”homeschooling”. Dana și Dragoș Bucur s-au ocupat exemplar de ei, iar rezultatele vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT