Life

După 18 ani de relaţie cu Dana Nălbaru, Dragoş Bucur a făcut anunţul. „Se întâmplă, din păcate, foarte des”

Anunțul pe care l-a făcut Dragoș Bucur după 18 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Ce se întâmplă foarte des întrei ei doi.
02.11.2023 | 14:10
Dupa 18 ani de relatie cu Dana Nalbaru Dragos Bucur a facut anuntul Se intampla din pacate foarte des
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună trei copii. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a oferit detalii din căsnicia pe care o are de aproape două decenii cu Dana Nălbaru. Actorul, prezentatorul ”Visuri la Cheie” și juratul emisiunii ”Românii au talent”, totodată, a mărturisit ce a făcut la prima întâlnire cu fosta membră a trupei HI-Q.

Ce detalii a oferit Dragoș Bucur după 18 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru

Fără doar și poate Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, marcat de multe divorțuri. Cei doi sunt soț și soție din 2005, iar în cei 18 ani de mariaj au reușit să aibă trei copii. De curând, în cadrul unui podcast, Dragoș Bucur a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur își iubește nespus soția, iar asta o demonstrează, iată, trecerea timpului. Actorul a rememorat cu drag clipe din trecutul lor. Atunci când a cunoscut-o pe Dana Nălbaru, Dragoș Bucur s-a îndrăgostit profund de ea și, pentru că încă de la acea vreme el suferea de diabet, nu s-a sfiit să-și facă insulina.

De altfel, Dragoș Bucur este mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu Dana Nălbaru din 2005 și până în momentul de față. Copiii lor îi împlinesc cel mai mult. Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani) sunt copiii lor biologici, iar Roxana, în vârstă de 11 ani, este fiica lor adoptată.

ADVERTISEMENT

”Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii… (…)  Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci.

Pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi, cum să fie? După 18 ani, avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a relatat juratul de la ”Românii au talent” în podcastul ”Vorba lu’ Jorge”.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își educă acasă cei trei copii

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt foarte implicați în creșterea copiilor. Atât de mult, încât au hotărât să fie ei profesorii lor, adică să-i educe în regim ”homeschooling”. Au stârnit controverse pe alocuri prin acest fapt, dar în ultimii ani tot mai mulți părinți din România apelează la această metodă de școlarizare a celor mici.

“Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu”, a spus și Dana Nălbaru, într-un podcast diferit, ”Fain și Simplu”.

ADVERTISEMENT

Când nu sunt în preajma celor mici, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își dedică timpul afacerii lor. Dețin o cofetărie cu dulciuri fine și nu se sfiesc o clipă să lucreze cot la cot cu salariații lor. Pe lista bunătăților se află și produse care nu conțin zahăr, fiind create pentru bolnavii de diabet.

ADVERTISEMENT