Life

Cum vor sărbători Alina Sorescu și Alexandru Ciucu Revelionul și Crăciunul de dragul fetițelor: ”În situațiile astea așa se întâmplă”

Alina Sorescu, împreună de sărbători cu Alexandru Ciucu de dragul fetițelor lor? Ce decizie au luat artista și celebrul designer.
08.12.2023 | 20:31
Cum vor sarbatori Alina Sorescu si Alexandru Ciucu Revelionul si Craciunul de dragul fetitelor In situatiile astea asa se intampla
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de doi ani în proces de divorț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a oferit detalii despre cum va sărbători Crăciunul și Revelionul cu fetițele sale, având în vedere că este divorțată de Alexandru Ciucu. Îndrăgita cântăreață și faimosul designer au căzut la un comun acord de dragul celor mici.

Cum vor sărbători Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sărbătorile de iarnă cu fetițele lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt încă în proces de divorț la doi ani de la înaintarea acestui demers. Cei doi încă soți, în acte, petrec timp alături de fiicele lor, Raisa și Carolina, în funcție de ceea ce a decis instanța până în prezent. Cum vor sărbători Crăciunul și Revelionul?

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit că programul anterior pentru fetițe, conform căruia trebuiau să meargă câte o săptămână la fiecare părinte nu mai este valabil, deoarece le-a afectat. Drept urmare, acum merg la tatăl lor doar două weekend-uri pe lună și câte două zile în timpul săptămânii.

Referitor la sărbătorile de iarnă, Alina Sorescu a mai precizat că în acest an Raisa și Carolina se vor bucura de Crăciun împreună cu Alexandru Ciucu, iar noaptea dintre ani, Revelionul, îl vor celebra alături de ea. De altfel, legislația prevede și o rocadă în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Partea personală e în așteptare. Situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului. Deja suntem de doi ani, s-au împlinit doi ani. Aceștia sunt termenii, a durat un an și jumătate prima parte a procesului, apoi în vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar care este temporară, până când procesul se va finaliza.

Tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână, cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor, copiii au nevoie de stabilitate, de o rutină, de un program. 

ADVERTISEMENT

Fetele merg la tatăl lor două weekend-uri pe lună și două zile în timpul săptămânii, vacanțele, vor petrece Crăciunul acum, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă, într-un an Crăciunul îl faci cu un părinte, în celălalt an cu celălalt părinte, se face o rocadă. Vor fi cu mine de Revelion”, a detaliat Alina Sorescu la Antena Stars.

Dorește Alina Sorescu să facă un compromis de dragul fetițelor?

Întrebată dacă ar face, totuși, un compromis de dragul Raisei și Carolinei, Alina Sorescu a negat. Interpreta a subliniat că respectă în primul rând deciziile date de magistrați, mai ales că anul viitor, în primăvară, va avea loc și prima înfățișare legată de custodie.

ADVERTISEMENT

”Nu se pune problema. La noi nu se pune problema de asta. Odată ce o iei pe această cale, trebuie să urmezi pașii dictați de justiție. Pentru fete a fost complicat atunci, cele șase săptămâni, nu când s-a produs ruperea, ci când s-a dat această decizie de o săptămână cu o săptămână. Atunci a fost o schimbare pentru ele”, a mai explicat Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT