Life

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu. Artista a făcut anunțul chiar acum. ”A fost o perioadă grea”

Alina Sorescu, reușită după divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a dat vestea cea mare. Are legătură cu fetele sale.
17.08.2023 | 11:10
Alina Sorescu victorie in procesul cu Alexandru Ciucu Artista a facut anuntul chiar acum A fost o perioada grea
Alina Sorescu, reușită după divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a dat vestea cea mare. Are legătură cu fetele sale. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu se bucură de o victorie în procesul cu Alexandru Ciucu. Artista a făcut anunțul chiar acum, precizând că a fost o perioadă grea, dar lucrurile încep să intre pe făgașul normal de dragul copiilor săi și ai fostului soț.

Alina Sorescu, reușită după divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a dat vestea cea mare. Are legătură cu fetele sale

Alina Sorescu a anunțat că a bifat  o reușită uriașă după divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a dat vestea cea mare, fetele sale nefiind nevoite să mai stea o săptămână la mamă și alta la tată. Judecătorul a schimbat programul micuțelor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a demonstrat că vechiul program stabilit în martie 2023, de o ”tânără judecătoare” nu este deloc în favoarea copiilor. În prezent, instanța de judecată de la Curtea de Apel București a readus echilibrul emoțional al fetițelor.

„Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie.

ADVERTISEMENT

Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe. A fost o perioadă grea. Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată.

Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor. Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a transmis Alina Sorescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, fericită cu decizia luată de instanță

Alina Sorescu este mulțumită și fericită cu decizia luată de instanța de judecată, subliniind că cei mici au nevoie întotdeauna și de mamă și de tată atunci când părinții aleg să divorțeze. Vedeta își dorește ca fetele să crească frumos și echilibrat.

În plus, cântăreața vrea ca fetițele să simtă afecțiunea, stabilitatea și predictibilitatea pentru că toate acestea înseamnă, de fapt, iubire. Îndrăgita artistă își dorește ca Raisa și Carolina să crească într-un mediul plăcut.

ADVERTISEMENT

Vestea că a reușit să modifice programul celor două fete a fost apreciată de fanii săi, dar și de multe persoane publice. Alina Sorescu este încurajată de multe vedete autohtone, printre care se numără Jojo sau Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT