Life

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, surprinși împreună pentru prima dată, după divorț. Imaginile pe care nu credea nimeni c-o să le mai vadă

Unde și cum s-au afișat împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, pentru prima dată, după ce s-au hotărât să divorțeze.
12.09.2023 | 13:35
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu surprinsi impreuna pentru prima data dupa divort Imaginile pe care nu credea nimeni co sa le mai vada
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au stat 12 ani împreună. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima apariție a lui Alexandru Ciucu și a Alinei Sorescu, împreună, de când au început procesul de divorț. Puțini credeau că-i vor mai surprinde astfel, după ce au existat și momente de tensiune între ei, referitoare la programul de vizită al fetițelor lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună la un eveniment important pentru copiii lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost văzuți, unul lângă altul, la începutul acestei săptămâni, mai exact, la deschiderea noului an școlar pentru una dintre fetițele lor, Raisa. Totul se întâmplă la mai bine de un an de când au hotărât să o ia pe drumuri distincte.

ADVERTISEMENT

Cu toate că au stat unul lângă altul, interpreta și designerul păreau că au făcut acest pas de dragul Raisei. În imaginile surprinse de jurnaliștii de la romaniatv.net, cei doi apar cu privirile înainte și încruntate, precum doi străini.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început procesul de divorț la începutul anului 2022. Câteva luni mai târziu au recunoscut despărțirea, în urma unor numeroase zvonuri, dar și în urma unor imagini care au apărut în spațiul public, în care Alexandru Ciucu era însoțit de o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște cu precizie motivul divorțului, se speculează că la mijloc ar fi vorba despre infidelitatea celebrului designer. Cert este că cei doi duc o luptă în continuare pentru custodia copiilor și procesul va mai dura până la o sentință finală.

Alina Sorescu, în lacrimi la TV

Invitată de curând în emisiunea ”La Măruță”, Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi. A recunoscut că trece printr-o perioadă încărcată în ultima vreme, legată de custodia fetițelor sale. Cu toate acestea, încearcă să fie puternică pentru a face față tuturor provocărilor.

ADVERTISEMENT

”A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână.

Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat”, a spus Alina Sorescu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Până la pronunțarea definitivă a divorțului, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt încă soț și soție în acte. Cei doi și-au unit destinele în 2010 și au avut o nuntă grandioasă, în pofida diferenței de vârstă de 10 ani. Alina Sorescu are 37 de ani, iar designerul 47, ceea ce a stârnit semne de întrebare în spațiul public, la începutul mariajului lor.

ADVERTISEMENT