Sport

Cum vrea să scape Valentin Mihăilă de șirul interminabil al accidentărilor! Decizia importantă luată de internaționalul român

Accidentările s-au ținut lanț de Valentin Mihăilă în acest sezon la Parma. FANATIK a aflat cum vrea să scape internaționalul român de problemele medicale.
22.02.2023 | 14:16
Cum vrea sa scape Valentin Mihaila de sirul interminabil al accidentarilor Decizia importanta luata de internationalul roman
Valentin MIhăilă caută cauza deselor accidentări pe care le-a suferit în ultima perioadă
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă vrea să pună capăt accidentărilor suferite în tricoul Parmei, formație pentru care a bifat doar 10 prezențe în acest sezon din Serie B. FANATIK a aflat ce decizie a luat fostul jucător al Universității Craiova, după ruptura musculară suferită la începutul lunii februarie.

Valentin Mihăilă vrea să scape de accidentări la Parma. Decizie importantă a internaționalului român

Revenit la Parma după împrumutul din Seria A la Atalanta, Valentin Mihăilă a fost ținut în afara terenului de două rupturi musculare. Ultima dintre acestea l-a făcut pe internaționalul român să părăsească terenul în lacrimi, după doar 15 minute împotriva celor de la Genoa.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă are o ruptură musculară de gradul doi, iar italienii preconizează că va sta pe bară o lună și jumătate, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Astfel, internaționalul român este în pericol să rateze primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2024.

Accidentările i-au dat bătăi de cap lui Valentin Mihăilă în acest sezon, iar FANATIK a aflat cum vrea să scape internaționalul român de ele. Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, fostul jucător al Universității Craiova și-a programat să facă o serie de analize amănunțite, pentru a elucida cauza problemelor medicale dese din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Staff-ul celor de la Parma speră într-o recuperare rapidă a lui Valentin Mihăilă, care s-a dovedit a fi un jucător important în trupa lui Fabio Pecchia. Celălalt român de la formația de tradiție din Italia, Dennis Man, a revenit după o accidentare și a bifat primele meciuri în Serie B.

Tatăl lui Valentin Mihăilă a văzut din tribune cum fiul său părăsește terenul în lacrimi: „Este strigător la cer”

Tatăl lui Valentin Mihăilă a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK la acea vreme, după ce și-au văzut fiul părăsind terenul în lacrimi. Acesta a declarat că internaționalul român trebuie să identifice problema accidentărilor, dar alimentația și stilul său de viață sunt corecte.

ADVERTISEMENT

„Normal că este un moment greu, când copilul nu poate să facă ce îi place. Îi menținem curajul, pentru că nu avem ce să facem… Menționăm mereu «Hai să o luam de la capăt, hai să o luam de la capăt», dar mereu se mai întâmplă diferite lucruri.

Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate.

ADVERTISEMENT

Nu bea cola, sucuri, bea doar apă și mănâncă doar ce se impune, are un regim strict, iar greutatea este ok, nu știm ce ar putea fi. Noi ca familie nu știm, nu suntem doctori. Nu este doar la el, vedeți că și la Man se întâmplă, mai este și Kamara și încă doi”„Ca orice părinte, este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriți să joci… Vedem, va face un RMN și toate drumurile duc spre o nouă ruptură musculară, durerile au fost la fel”, a declarat Marian Mihăilă.

  • 23 de ani are Valentin Mihăilă
  • 4,5 milioane de euro este cota internaționalului român, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT